3 коментара
black-mirror

За какво ще става дума в новите серии на Black Mirror?

Netflix пуснаха отделни трейлъри за всеки от предстоящите епизоди на „Черно огледало“.

Наскоро бяхме приятно изненадани с новината за скорошната премиера на пети сезон от сериала „Черно огледало“. Макар и само с три епизода за тази година, той със сигурност ще ни развълнува. И тъй като основното ни оплакване от предишната новина беше, че тя не даде никаква информация за сюжетите на епизодите, сега Netflix ни пускат повече!

Black Mirror: Smithereens

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Парченца“ дава главната роля на Андрю Скот (Мориарти от британския „Шерлок“), който ще играе шофьор на такси, който качва уж случаен пътник (Дамсън Айдрис), но всъщност има задни мисли. Денят на двамата бързо излиза от контрол, когато героят на Скот се поддава на разочарованието си от вманиачаването на хората по телефоните им. Ще участва и Тофър Грейс („Човекът-паяк“).

Black Mirror: Rachel, Jack and Ashley Too

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Рейчъл, Джак и Ашли Също“ разказва за самотна тийнейджърка, която си мечтае да се срещне с любимата си поп звезда. Но бляскавото съществуване на втората не е това, което изглежда. Майли Сайръс ще играе въпросната поп звезда, а Ангъри Райс (двата най-нови филма „Спайдър-мен“) ще е тийнейджърката. Мадисън Давънпорт от „Остри обекти“ ще бъде в поддържаща роля. Ако се съди по трейлъра, този епизод ще бъде и по-хумористичен.

Black Mirror: Striking Vipers

https://www.youtube.com/watch?v=ssr40U3-do0

Трейлърът на „Удрящи змии“ не дава много информация за технологията, която ще е в основата на сюжета, само показва един мъж, чийто семеен живот май не му носи много щастие. Когато той се среща отново със стар приятел от колежа, се отключва серия от събития, която ще промени живота и на двамата. В главната роля е Антъни Маки (Фалкона от „Отмъстителите“), Яхия Абдул-Матийн Втори („Аквамен“), Никол Бехари („Слийпи Холоу“), Пом Клементиф („Пазители на галактиката“) и Луди Лин („Пауър Рейнджърс“, „Аквамен“).

Както вече знаете, новите епизоди ще излязат накуп в сайта на Netflix на 5 юни.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата