wi-fi bg bar serdikiiski komiksi t

Нов шантав български роман ни праща в миналото

Утре излиза романът „Сердикийски комикси“ от поредицата Wi-Fi Bg Bar на Светослав Тодоров, изд. „Колибри“.

Изображение с име: wi-fi bg bar serdikiiski komiksi cАко обичате истории за хора от нашето съвремие, запратени в миналото, ако се интересувате от историята на българските земи, то началото на поредицата „WI-FI BG BAR“, озаглавено „Сердикийски хроники“ може би е за вас. Авторът му е дебютантът Светослав Тодоров (роден 1975 г. в „комунистическа София“, според биографията му), а издателството – „Колибри“ (които много разредиха фантастиките напоследък, но винаги търсят високо качество за продукцията си).

„WI-FI BG BAR“ е необикновен фантастичен роман, изпълнен със софийски жаргон, философски дилеми и любопитни бележки под линия.

Светоний – преводач и историк лаик, е безработен мъж в средата на своето жизнено поприще, който редовно изпада в самосъжаление и дави мъката си в чистилището на централен софийски бар. Една съдбовна вечер след инцидент в бара той се събужда, но в друг свят. Годината е 343-та, а мястото – римска Сердика. С помощта на нови и стари приятели, една звездна апликация и вездесъщата Богиня Майка Светоний търси обратен път към „своето време“ и става свидетел на знакови събития от историята на античния град.

Предстои ви едно неочаквано пътуване през пластовете на историята със „Сердикийски комикси“ – първа част от поредицата „WI-FI BG BAR“.

Премиерата на това неочаквано пътуване през пластовете на историята ще се състои на 27 юни от 19:00 ч. в Casa Libri в щура компания, както може да се очаква!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата