Реалистично-престъпен поглед над надарените със суперсили

Трейлър за сериала The Boys.

Нека бъдем сериозни. Супергероите от Марвел и DC изглеждат много приятно и оптимистично, но едва ли в истинския свят всеки, който се окаже надарен със суперсили, ще бъде толкова добричък и загрижен за добруването на обикновените хорица. Даже в днешния свят е по-скоро вероятно обратното – егоизмът и нарцисизмът да избият още повече, а надарените хора да си правят каквото пожелаят, тъй като за тях последствия няма. Това е и концепцията в предстоящия сериал The Boys, който скоро ще бъде пуснат в платформата Amazon Prime. Вижте първия пълен трейлър за него:

Фокусът на трейлъра е върху Седемте – седмината главни герои, притежаващи различни свръхспособности, като сред актьорите разпознаваме Ерин Мориарти („Джесика Джоунс“), Карл Ърбан („Стар Трек“, „Съдия Дред“), Карън Фукухара („Отряд самоубийци“), Елизабет Шу („Обратно в бъдещето“), Джак Куейд („Игрите на глада“), Лаз Алонсо („Аватар“) и Тоумър Капон („Фауда“).

„Момчетата“ излиза целокупно на 26 юли.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
8 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Нед Ласков

От всички Мервел-Нетфликс сериали единствено Джесика си заслужава времето, и горе-долу Daredevil. Като първия става по-добре с времето, а втория става по-зле с времето… 😀

Петър Атанасов

Редактирах 🙂 Таговете се използват както пише в инструкциите – с квадратни скоби за отваряне на тага и след това в квадратни скоби и с наклонена черта / за затварянето. [спойлер] тук влиза спойлерът [/спойлер] (пиша го на кирилица, за да се покаже 🙂 )

Nedev88

Този сезон ми хареса повече от втори. Предполагам, че по-ниските оценки са заради финала, който не е лош, но определено не е тип Дисни (т.е. има някакъв реализъм). 😀

Петя Ивайлова

Петър ще го коригира – и аз не се оправям много със скриването на спойлерите, за съжаление….

Ами, забавна беше Академията – особено Клаус и №5 са много интересни персонажи… Обаче имам съмнения за втория сезон – комиксът, по който правят сериала не е довършен и като че ли не е кой знае какво (прегледах из нета). Освен това пътуването във времето е най-лесния начин да се оплеска един сюжет.

Сигурно много хора се колебаят дали да гледат Джесика, след като се знае, че сериалът ще бъде прекратен, както бяха всички останали от тази поредица. Аз още се колебая.

Nedev88

Ъъъ, нищо не направих. 😅 Как да го редактирам?

Nedev88

На Академията гледах само първи епизод, но не мога да го взема насериозно, дори и за супергеройски сериал. Към Патрула имах по-големи очаквания (но не твърде големи) и в крайна сметка е средняшка работа. Гледам им рейтингите в доматите и се хващам за главата. В същото време трети сезон на Джесика Джоунс има значително по-никък рейтинг, а е с класи отгоре, макар и с

Спойлер:
депресиращ финал

.

Петя Ивайлова

На мен Чадърената академия ми хареса общо взето. Но определено не е идеален… На есен идва Уочмен – той сигурно ще е нестандартен.

Nedev88

И накрая ще се окаже също толкова изтъркано като Umbrella Academy и Doom Patrol.