Трейлър за новото Семейство Адамс

За Хелоуин ще ни пуснат нов анимационен филм от The Addams Family с гласовете на редица звезди.

„Семейство Адамс“ е много силен и устойчив на времето франчайз. Тяхната история започва като серия от карикатури на типичното американско семейство още през 1938 година. Оттогава досега с тях са правени редица сериали и филми, от които някои дори игрални, също така книги и игри. Последният филм е Addams Family Reunion от 1998, който не е много добър (в същата и следващата година се излъчва сериалът „Новото семейство Адамс“. След това франчайзът умира, но, разбира се, това не продължава дълго. Правени са няколко опита за нови филми и тази година вече ще имаме завръщане на култовите персонажи.

Уви, трейлърът не се фокусира върху историята, а върху персонажите, които новото поколение тепърва ще трябва да опознае. Всички ключови персонажи от старите версии са налице, а за повече популярност в ролите като озвучители влизат редица американски звезди – Оскар Айзък, Чарлийз Терон, Клои Грейс Мориц, Фин Уолфхарт, Бет Мидлър и др. Режисьор на новия анимационен филм е Конрад Върнан, направил Shrek 2 и Sausage Party.

Сюжетът ще се фокусира върху пристигането на Семейство Адамс в емблематичния им дом и борбата с Марго Нидлър – водеща на риалити шоу, която е обсебена от перфекционизъм при реализирането на идеала за усмихнато семейство от предградието. Логично, такъв човек не е никак очарован от новите си съседи, които се увличат по зловещи занимания като изтезания и висене със свръхестествени същества. Ще бъде интересно да видим дали новият филм ще предложи нещо свежо, което да съживи франчайза, но с талантливите хора в екипа си шансовете не са малки.

Премиерата в САЩ е на 11 октомври, вероятно ще има такава и у нас.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
5 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова

Ако имат желание да печелят пари, ще се научат. Тъмният феникс и Хора в черно са на минус.

Славяна

Дано… Но хората имат навика да са упорито тъпи в някои направления и киното не прави изключение.

Петя Ивайлова

Славяна, скоро и тази мода ще отмине. Виж как зрелищно се провалят „блокбъстърите“ тази година – все някой ще загрее, че е време за промяна 🙂

Ако Чарлийз Терон беше в реален вид така да се каже, а не само глас – тогава щеше да е 1000% хит 😀
засега само изглежда интересно 🙂

Славяна

Безобразна анимация… И няма да е толкова готино като преди. Няма да им позволят да правят същите или подобни мъчения и номера, понеже децата трябва да бъдат ампутирани от самостоятелно разсъждение кое е добро и кое лошо, а даже и от чувство за хумор. Всичко е смялно и сипано в мозъците им на готово ☺️