5 коментара
another-life

Кейти Сакхоф и другият й живот в космоса. ОБНОВЕНА

ДВА ТРЕЙЛЪРА за сериала Another Life.

С умиление си спомняме за златните години на „Бойна звезда Галактика“. Една от звездите на сериала беше Кейти Сакхоф – това беше първата й по-голяма роля и с нея актрисата стана известна. От края на сериала досега с нетърпение чакаме да я видим отново в подобно амплоа. От 2010 г. досега обаче единствената й по-забележима роля е тази в „Ридик“. Останалите са или епизодични, или само като озвучител в анимация, или в проект, който, дори да е качествен, не се забелязва от много хора (филма „Окулус“). Сега Сакхоф има шанс да се завърне към славата с новия сериал на Netflix – „Друг живот“. В него тя отново ще играе персонаж, потеглил на мисия в космоса. Нека видим първия трейлър!

Бутон за зареждане на YouTube видео

За съжаление, не разбираме много от видеото и не си личи продукцията да е особено високобюджетна. Уви, твърде много опити в жанра космически ужас без много пари удариха на камък – Origin си остана само един сезон, Nightflyers беше спрян също в дебютната си година. Дали Another Life ще счупи това проклятие?

Ето и официалното резюме на сюжета: „Когато мистериозен извънземен артефакт пада на Земята, командир Нико Брекенридж (Сакхоф) трябва да поведе първата междузвездна мисия на човечеството до планетата на произход, докато нейният съпруг (Джъстин Чатуин) се опитва да осъществи контакт с артефакта обратно на Земята. „Друг живот“ изследва чудото на живота във вселена, която в по-голямата си част е лишена от него, както и дължината, която ще изминем, за да защитим близките си.“

Няма да ни се налага да чакаме дълго, за да видим дали сериалът си струва. Неговата премиера е на 25 юли по Netflix.

ОБНОВЛЕНИЕ:

Сякаш усетили, че първият тийзър не е нищо особено, Netflix пуснаха пълен трейлър само ден-два след предишната реклама. Тук вече виждаме повече от сюжета на сериала и проблемите на главните герои. Предупреждаваме обаче, че е възможно новите кадри да разкриват твърде много обрати, предвидени за късните епизоди на Another Life.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата