wynonna earp

Wynonna Earp и Good Witch – подновени

„Уайнона Ърп“ ще има четвърти сезон, а „Добра вещица“ – шести сезон.

Изображение с име: Good WitchДобри новини за почитателите на женски сериали с фантастични елементи. Нови епизоди ще се правят за продукциите Wynonna Earp на телевизия Syfy и Good Witch на Hallmark.

„Уайнона Ърп“ се позабави с поръчката на нов сезон, защото продуцентската къща IDW Entertainment има финансови проблеми. Въпреки това, телевизията Syfy е много доволна от стабилните (макар и не звездни) рейтинги на сериала през годините и с удоволствие би излъчила още един пакет епизоди. Сега продуцентите най-накрая са успели да се стегнат поне колкото да продължат една от малкото си успешни продукции и, макар и след немалко чакане, ще направят четвърти сезон. Сценаристите ще се съберат чак през ноември, а снимките ще протекат в началото на 2020 година, за да са готови епизодите за средата или края на периода. Последно гледахме Wynonna Earp през септември 2018 г. Същата година сериалът дори спечели титлата People’s Choice Award for Favorite Sci-Fi/Fantasy Show. За подновяването феновете могат да се поздравят, защото организираните им усилия за кампании из интернет дадоха резултат. Продуцентите отбелязват, че ако заявената любов от хората не е била толкова силна, е можело и да се размине без нови серии. След няколко седмици екипът ще се представи на Комик-кон от Сан Диего, така че може тогава да излязат и още новини.

Междувременно, „Добра вещица“ минава незабелязано от феновете на фентъзито, но продължава да събира стабилно количество зрители по своя канал Hallmark. Дори е една от най-гледаните продукции там. В сериала става дума за майка и дъщеря, които имат вещерски способности. Подновяването за шести сезон не е неочаквано, но идва и с една горчива новина. Една от двете главни актриси, Бейли Мадисън, която играе девойката Грейс, няма да се завърне за новите епизоди. Тя се е разделила с екипа след края на пети сезон и, въпреки че остава с топли чувства към времето си на работа по сериала, не възнамерява да се завръща. Поне не за постоянно (винаги има шанс да се появи за епизод-два или поне за финала).

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата