Wu-Assassins

Азиатски бойци по Netflix

Новият сериал Wu Assassins е за феновете на Mortal Kombat и Into the Badlands.

Въпреки че минаха доста години откакто „Смъртоносна битка“ изгуби популярност в киното и телевизията, сериалите, посветени на бойните изкуства, далеч не са престанали да излизат. Netflix също влиза в жанра със своя Wu Assassins. В него легендарни бойци със суперсили ще се изправят един срещу друг в борбата за китайския квартал на Сан Франциско.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Любопитно е, че актьорската игра не е от най-силните, а компютърните ефекти са направо смешни. Но бойните сцени изглеждат наистина добри, а и сериалът ще бъде поредна перла в усилията на Холивуд да внася расово разнообразие в продукциите си. Иначе сюжетът изглежда банален и трейлърът даже не набляга особено на него – поредният избран ще се изправи срещу злодея, който в случая е и негов баща.

„Убийците Уу“ следва Кай Джин, млад готвач от китайския квартал на Сан Франциско, докато придобива древните сили, познати като Уу Зинг, търсени и от Китайската триада. След среща с мистичен дух, Кай неохотно се превръща в Убиеца Уу и започва да използва подобрените си бойни умения, за да вземе суперсилите на петима престъпници, които искат да ги използват, за да унищожат света“.

Премиерата на Wu Assassins е на 8 декември по Netflix.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата