The 100 завършва със стотния си епизод

Седми сезон на сериала ще бъде последен.

Сериалът „Стоте“, който започна през 2014 година, ще завърши със седмия си сезон през 2020 г. Той ще има 16 епизода и така последната серия ще се окаже точно стотната.

Новината излезе от туитъра на главния сценарист Джейсън Розенбърг, който благодари за възможността да завърши сериала според собствените си виждания. Постът е събрал над 7000 харесвания, а феновете пишат в коментари какво очакват да се случи в последните серии.

Драматичният пост-апокалиптичен тийн сериал е базиран (бегло) на поредица от книги (също озаглавена „Стоте“) от Кас Морган. Историята започва с група престъпили законите тийнейджъри, които са изгонени от космическата си станция обратно на Земята, изоставена след ядрен апокалипсис. Оказва се обаче, че планетата е обитаема и на нея се развива нова история. Много от персонажите в първи сезон вече не са сред живите, но все пак има едно запазено ядро. Елайза Тейлър и Боб Морли, които играят съответно Кларк и Белами, редовно са номинирани за Teen Choice Awards, а сериалът редовно е хвален за обратите и темпото си. В шести сезон, който съвсем скоро ще завърши, историята преживява лек рестарт, в който оцелелите персонажи се озовават на нова планета.

Телевизията, по който The 100 се излъчва, The CW, много рядко спира своите сериали, но тази година тя обяви последни сезони за много от най-хитовите си продукции. „Свръхестествено“ свършва с 15-тия си сезон, а „Стрелата“ – с 8-мия.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
20 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова

Римейк, естествено – в днешно време всичко са римейкове)) Но върви от 2016 – предстои 4-ти сезон.

Ицо

Макгайвър пък още на екран ли е? Ама те американците си ги харесват тоя тип глупости – CSI, NCIS… Лесносмилаеми за кухите им главици.

Петя Ивайлова

Хенри Иън Кюсък ще бъде в следващия сезон на Макгайвър – правилно се е ориентирал човекът 🙂

Славяна

Ех, изпуснала съм дискусията, ама пак да си кажа – аз още го следя, защото, по някаква страшно неразбираема за мен причина, баща ми е голям фен и това е единственото, което следим заедно.
Изтърпях всички простотии на сериала – скачането на Джаха от кораба с уж бебе в пазвата, измисления свят на Али, убийството на Лекса, съсипването на образите на Кларк и Октавия (Блъдерйна.. сериозно ли?!) и т.н. и т.н. Този сезон вече толкова ми дойде в повече, че направо едва издържам епизодите, а и за капак единствения смислен персонаж – Кейн – умря (актьора явно също е видял, че е крайно време да се спасява)… Според други мои роднини, които го следят, този сезон бил за рестарт едва ли не и щял да има още много след това.
Толкова се радвам, че го спират, че им наврях информацията в лицата и злорадствах най-нагло и грозно отстрани 😀

Петър А.

Както кажеш.Само мир да има

Петя Ивайлова

Съжалявам, че ще те разочаровам,но въобще не го следя. Понякога проверявам какво се случва, но не като гледам сериала, а в определни сайтове, в които са описани накратко последните събития. Наскоро видях , че актьорите, които играят Кларк и Белами са се оженили (честито). Смятам, че сериалът продължи прекалено дълго, както и всички супергеройски сериали на тази тгелевизия – абсолютно всички съм ги гледала, от две години не следя нито един – последно спрях Светкавицата. Не смея да започвам нови, защото не ми харесва в какво се превръщат.
На Кларк не мога да й гледам физиономията – ако главната актриса беше друга, сигурно щях да продължа да гледам по-дълго.

Петър А.

Петя Ивайлова , в годишната класация за сериали 2018-а,от коментарите се вижда че го следиш.
Така че има за какво да се съмнявам.

Сериала си го бива,няма нужда да отричаш и да се криеш (хилещо се човече).

Нед Ласков

Шести става. Аз имам проблем със зарязването на сериали… От всички, които съм гледал едва 3 или 4 съм се отказал преди да свършат. Трябва да се промени това, но просто често се случва, че след един или макс 2 тъпи сезона излиза як сезон.
Затова предпочитам сериали, които ги завършват до 5-6ти сезон, защото имат по-малък шанс да ги прецакат (Breaking Bad, Sherlock, The newsroom…), обратният пример би бил Supernatural, DC сериалите и други. Най-новият пример Game of Thrones, на който явно и седем сезона му се оказаха много…

Мира

Аз не съм го зарязала. След трети сезон стана простотия, но 5ти беше учудващо добре. Скоро ще почвам шести да видим как е.

Петя Ивайлова

Фактът, че има много коментари говори, че всички сме го гледали и сме го зарязали. Аз нямам никакъв проблем със зарязването на сериали – когато нещо не ми е интересно просто спирам да го гледам, така че няма защо да се съмняваш.

Петър А.

Аз пък хич не ви вярвам (хилещо се човече).
Всяка седмица сядате пред монитора и гледате,няма как да е друго.

Факта че за един ден има 10 коментара говори повече от достатъчно,кога последно се е случило с новина за друг сериал?

Само да но не осерат последния сезон,както стана с троновете

Петя Ивайлова

И аз го зарязах отдавна. Чудя се кой толкова го гледа, че всяка седмица е в най-сваляните торенти? Може би тийнейджърите го харесват…

e01

Аз го зарязах може би малко след третия, нещо много ми избяга там нишката. Моментите трудни за търпене ми дойдоха в повече.

Петър А.

И аз щях да го зарежа в четвъртия сезон – точно там бяха вкарали модерните джендърски глупости. А ти Петър Атанасов,като си го зарязал два пъти – защо пишеш? Май тайно го гледаш,а?
На който не му харесва,да гледа LEXX – сигурно ще му е по интересен.

Има си причина да откара до сезон 7,повечето от същия жанр ги стопират на третия сезон – дори и Експанзията.Което ме подсеща 100-те да си го складирам за вечни времена.

И по добре да го спрат сега,да не го разводнят и завлачат като турска сапунка.

Нед Ласков

На моменти наистина е труден за търпене. Но все пак е различен от масата сериали. Радвам се, че ще свърши.

Петър Атанасов

Аз лично зарязах сериала веднъж в трети сезон, след това му дадох втори шанс и го зарязах на четвърти. Твърде абсурден стана.

Борето

Петре, как те държи в напрежение? Та, то, всяка серия се случва едно и също.
повече на scifi.bg

Петър А.

И досега какво щяхме да гледаме? Всеки сезон епизодите от първия до последния държат под напрежение и задържат интереса.Не знам за никой който го е почнал и се е отказал да го гледа.По добър от Експанзията,и почти наравно със сай фай сериал номер 1 за всички времена – Stargate SG-1

Славяна

Трябваше да свърши с втори сезон още!

Петър А.

Един от най добрите сай фай сериали на всички времена