„Стар Трек“ ветерани ще борят демони в евтинджос

Трейлър за филма Devil’s Revenge.

Ако сте много върли фенове на „Стар Трек“, които ще подкрепят любимите си творци независимо от всичко, то вижте трейлъра за следващия проект на Уилям Шатнър (капитан Кърк от „Стар Трек“), Джери Райън (7 от 9 от „Стар Трек: Вояджър“ и предстоящия „Стар Трек: Пикард“) и Морис Хърли (сценарист на няколко епизода от „Стар Трек: Следващото поколение“, който е сценарист и тук). Става дума за евтин хорър, в който възрастни хора трепят демони.

Резюмето на сюжета гласи следното: „Археолог без късмет се връща от пещерна експедиция, където е открил прокълната реликва, отваряща портал към Ада. Когато проклятието започне да тегне над него и семейството му, той осъзнава, че трябва да се върне в пещерата и да унищожи реликвата“.

Въпреки че дизайнът на демоните не е толкова лош, филмът определено не прилича на нещо задължително за гледане. Разбира се, винаги е възможно да бъдем приятно изненадани. Определено изглежда достатъчно луд, за да бъде от типа „Толкова е лош, че е добър“. Уилям Шатнър пък изглежда доста подвижен като за 88-годишен дядо. Със сигурност гледката как той и Джери Райън трепят демони ще се понрави на феновете на „Стар Трек“.

Премиерата в САЩ е на 1 октомври, тук едва ли ще можем да го гледаме легално.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петър Атанасов

😀 😀 😀 😀

stanislav ilev

Мамалев е участвал в Star Trek?