the walking dead

The Walking Dead – подновен за 11-ти сезон

Лорън Коан се завръща в ролята на Маги догодина.

Изображение с име: twd-rmХитовият сериал „Живите мъртви“ получи поръчка за единадесети сезон ден преди премиерата на десети. Явно AMC са доволни от интереса на зрителите към сайта им, тъй като именно там епизод 10х01 можеше да бъде гледан седем дни преди излъчването си по телевизията. През последните години сериалът се срина в рейтингите си доста брутално, но пък трябва да се признае, че в средните си сезони беше много по-гледан отколкото някой някога е очаквал, а концепцията му позволява сравнително скромен бюджет и доста по-ниска гледаемост. Макар и със спад, той остава най-гледаната продукция на AMC.

11-ти сезон вероятно пак ще се състои от 16 епизода, които ще бъдат излъчени на две половини – по 8 за есента и пролетта. Тази година още главни герои ще напуснат състава, като със сигурност се знае, че Данай Гурира напуска. Актрисата в ролята на Мишон придоби популярност и като гологлавата Огойе в „Черната пантера“ на Марвел.

За сметка на това, една от старите муцуни ще се завърне – Лорън Коан отново ще се появява редовно в 11-ти сезон. Тя напусна временно с идеята да оглави нов сериал, но той не се получи и сега Коан е свободна да се върне отново като Маги. Нейното име беше споменато в премиерата на десети сезон, известно е, че тя е заминала с Джорджи, за да установи връзка с ново добронамерено и високоцивилизовано общество.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата