Невидима заплаха

Трейлър за филма „Невидимият“

Още от края на ХIX век, когато Хърбърт Уелс впечатлява света с повестта си „Невидимия“, историята за психопата, който тормози жертвите си, възползвайки се от невъзможността да бъде видян, става основна тропа във фантастиката. Въпреки че последните филми и сериали със заглавие „Невидимия“ не са кой знае какви хитове, Universal отдавна се опитват да съживят франчайза. Дори имаше идея да се направи Чудовищна вселена по примера на Марвел, в която Невидимия да има основна роля, но с провала на „Мумията“ тези планове пропаднаха. The Invisible Man обаче все пак е направен, макар и от друг продуцент – хорър-фабриката Blumhouse. В интерес на истината, трейлърът изглежда доста добре.

Елизабет Мос отново е преследвана от полудели по нея мъже-психопати, също като в „Историята на прислужницата“, с който сериал актрисата стана наистина известна. Нейната героиня тук се казва Сесилия и е измъчвана от бившия й приятел, който е станал невидим и е инсценирал смъртта си, за да я тормози.

Режисьор и сценарист е Лий Уанел, който се доказа миналата година с Upgrade. Ако е подходил със същото старание и тук, то филмът би трябвало да се е получил доста приличен.

Премиерата на „Невидимия“ е на 28 февруари 2020.

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |