6 коментара
v wars

Трейлър за новия вампирски сериал на Netflix

Иън Зомърхелдър и Лора Вандервурт участват във V Wars.

Преди време ви споменахме, че се разработва нов сериал за вампири под името V Wars. Новината, макар и стара, все пак е била истинска и като доказателство вече можем да ви покажем трейлъра за първия сезон.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Краткото описание на сюжета гласи следното: „Доктор е изправен срещу най-добрия си приятел, когато древна болест започва да превръща хората във вампири. Базиран е на комиксите на Джонатан Мейбери и Алан Робинсън.“

Иън Зомърхелдър и Лора Вандервурт вече не са първа младост, но са звезди от неотдавна завършени тийнейджърски сериали. Иън стана най-известен като вампира Деймън в „Дневниците на вампира“, а Лора – като главната героиня във върколашкия сериал „Ухапана“. Разбира се, двамата имат и други големи роли – Иън тръгна като второстепенен персонаж в „Изгубени“, а Лора – с участията си в „Смолвил“ и „Посетителите“. Със сигурност Netflix разчитат много на феновете на двамата актьори, като очевидно е таргетирана същата публика, но вече малко по-пораснала. Ако навремето сте харесвали гореспоменатите вампирски продукции, а оттогава досега сте пораснали малко, то е много вероятно да ви харесат и „Вампирски войни“. Все пак, тематиката е подобна, но хорър-елементите са увеличени за сметка на тийн-драмите.

Премиерата е на 5 декември в Netflix.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата