Трейлър за новия вампирски сериал на Netflix

Иън Зомърхелдър и Лора Вандервурт участват във V Wars.

Преди време ви споменахме, че се разработва нов сериал за вампири под името V Wars. Новината, макар и стара, все пак е била истинска и като доказателство вече можем да ви покажем трейлъра за първия сезон.

Краткото описание на сюжета гласи следното: „Доктор е изправен срещу най-добрия си приятел, когато древна болест започва да превръща хората във вампири. Базиран е на комиксите на Джонатан Мейбери и Алан Робинсън.“

Иън Зомърхелдър и Лора Вандервурт вече не са първа младост, но са звезди от неотдавна завършени тийнейджърски сериали. Иън стана най-известен като вампира Деймън в „Дневниците на вампира“, а Лора – като главната героиня във върколашкия сериал „Ухапана“. Разбира се, двамата имат и други големи роли – Иън тръгна като второстепенен персонаж в „Изгубени“, а Лора – с участията си в „Смолвил“ и „Посетителите“. Със сигурност Netflix разчитат много на феновете на двамата актьори, като очевидно е таргетирана същата публика, но вече малко по-пораснала. Ако навремето сте харесвали гореспоменатите вампирски продукции, а оттогава досега сте пораснали малко, то е много вероятно да ви харесат и „Вампирски войни“. Все пак, тематиката е подобна, но хорър-елементите са увеличени за сметка на тийн-драмите.

Премиерата е на 5 декември в Netflix.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
6 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

бгр

Интересно как всички видяха,провериха и разбраха,а само ти не.Няма страшно,не е единствената „актриса“ която участва в различни жанрове филми.Веднага се сещам и за Саша Грей.

Кое смяташ за “ човеколюбиво и прогресивно“ – здравата гей,етническа и джендърска пропаганда ли?
Винаги съм се чудил,като е нормално да си гей – защо природата ги е наказала без поколение?
Да се чудиш защо хората по цял свят масово не одобряват и протестират срещу “ човеколюбивото и прогресивното“.

Петър Атанасов

Виж, като ти чета и другите коментари, очевидно е, че лесно се връзваш на всякакви измислици и обичаш да тролиш. И когато става въпрос за политически теми донякъде те разбирам, защото кампанията да се оплюва всичко човеколюбиво и прогресивно е широкомащабна, така че не е странно, че някои необразовани и/или престарели хора се връзват на плюенето по „джендърите“ и лошия прогнил Запад. Но по такива въпроси… Истината е буквално на един гугъл разстояние. Защо просто не си провериш информацията, вместо да приказваш глупости?

бгр

„Чак толкова“? Тя си е, и никога не го е отричала.Затова от 10 години и нагоре и гледам филмите – всичките.

Петър Атанасов

Нищо вярно няма в тази информация 🙂 Гугълни ги двете и ще видиш, че дори не си приличат чак толкова.

бгр

Какво,няма ли „благодаря“ за информацията? Лоши хора,ей …

бгр

Лора Вандервурт („Ухапана“,„Посетителите“) има дългогодишна кариера като „актриса“ в един по специален “’жанр’ филми,с псевдонима Kayden Kross.