dilyr na realnosti

Българо-руски роман дрогира с различни реалности

Излезе романът „Дилър на реалности“ на Николас Димитров, изд. „Колибри“. Официалната му премиера е на 13 декември.

Изображение с име: dilyr na realnostiОпределян като психологически киберпънк трилър, дебютният роман на Николас Димитров поражда ропот и се превръща в сензация в Русия и Украйна още с излизането си заради „безцеремонно отношение към религията, наркотиците и сексуалното съдържание“. По думите на Иво Сиромахов книгата е остроумна и зловеща сатира на едно въображаемо общество, което твърде много прилича на нашето.

Издателство „Колибри“ ни кани на една непредставима „футуристична“ премиера в присъствието на автора на „Дилър на реалности“ Николас Димитров. Събитието ще се проведе в Carussel Club в столицата на 13 декември точно в 19:00 часа.

Какво би било, ако ви предложат съвършен дигитален наркотик?

В близкото бъдеще няма да има забрани. Потреблението е достигнало предела си, моралът вече не е на мода, религията се е превърнала във фаст фууд. Човечеството е затънало в развлечения, разврат и наркотици. Елитът има нов вид забавление – персонална реалност, в която може да се претвори всяка, най-порочна и престъпна фантазия.

Нов технокулт, творение на тайнствена медийна корпорация обещава на всекиго безкрайни удоволствия и вечен живот в синтезирана персонална реалност. На корпоративния шпионин Золтан Варго е възложена задачата да проникне в недрата на корпорацията, създаваща тези реалности, за да изясни същността на зловещия проект, но самият той се оказва въвлечен в дяволската игра. Порнографският експеримент с милиони хора и стартирането на първата дигитална религия в света рушат всичките му планове и Золтан открива за себе си ужасяваща истина… 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата