И Вин Дизел става комиксов супергерой

Трейлър за филма Bloodshot.

Чували ли сте за Блъдшот (може да се преведе като „Кървав изстрел“)? Това е още един супергерой, който обаче не е на Marvel или DC, а на по-малко известните Valiant Comics. Той започва като войник, който умира по време на мисия. Тялото му обаче е спасено от нанороботи, които го поправят и го превръщат в неунищожима машина за убиване. Колко време обаче ще бъде благодарен за втория си шанс супергероят и кога ще се обърне срещу тези, които държат правата над него?

Bloodshot изглежда като типичен филм от нишата си, който няма да направи абсолютно нищо по-различно от десетките преди него. Вин Дизел играе подобна роля без почивка вече 20 години, а сюжетът на героя му сега явно ще банален до безобразие. Въпреки това, хората изглеждат искрено развълнувани за филма, гледанията и лайковете на трейлъра валят в изобилие. Ще бъде интересно да видим как ще се представи „Блъдшот“ в бокс-офиса – той ще бъде тест за това дали зрителската аудитория е уморена от актьора и жанра или напротив, те ще продължат да имат ярко и финансово стабилно бъдеще. Едва ли можем да очакваме колосални печалби, но кой знае.

Имаме все пак и една сламка, за която да се хванем като надежда – един от сценаристите на филма е Ерик Хайсерър („Първи контакт“). Другият обаче е Джеф Уодлоу („Истината или предизвикателство“).

Премиерата на „Блъдшот“ е на 13 март.

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |