Излезе втората книга от поредицата „Мрачните красавци“

По книжарниците можете да откриете „Среднощните зверчета“ на Меган Шепърд, изд. „Егмонт България“.

Прочетохте ли „Мрачните красавци“ на Меган Шепърд от миналата година? Ако да и ви е харесала, то ще се зарадвате да разберете, че нейното продължение, „Среднощните зверчета“ вече е по книжарниците. Втората книга продължава историята на Анук, която се заплита още повече.

Още от първия си досег с магията, Анук мечтае да стане вещица. Това е и единственият начин тя да спаси своите приятели – зверчетата, които за разлика от нея не се измъкнаха невредими от битката за Монтелимар. Те останаха приковани в своята животинска форма, пленени от Принц Ренар.

Сега Анук е принудена да сключи политически брак с нейния заклет враг и да премине смъртоносно огнено изпитание, за да се превърне във вещица. Но скоро Анук осъзнава, че не само зверчетата са в опасност. Най-жестокият вещерски орден е отприщил Черната смърт в Лондон, а От може би няма да е достатъчно силен, за да ги победи.

Съдбата на двата свята виси на косъм. Анук трябва да отключи силата си и да привлече нови съюзници, за да предотврати трагедията. Цената на властта винаги е била висока, сега тя ще струва всичко.

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |