Кой е вампирът Морбиус на Марвел?

Трейлър за предстоящия филм Morbius.

От много време Sony се опитват да направят нещо със своята част от героите на Марвел, за които държат правата, но едва наскоро намериха формулата на успеха. За Човека-паяк тя се оказа директно сътрудничество с Дисни, а за собствените им филми – превръщането на злодеите около Спайдър-мен в главни герои за собствени филми. Това сработи неочаквано добре за „Венъм“, сега ще видим дали ще се получи и за „Морбиус“. Филмът се подготвя от доста време насам, в главните роли са Джаред Лето и Мат Смит, а в края на трейлъра ви чака и една изненада.

Очевидно историята на новия персонаж ще бъде доста стандартна – той ще се опитва да се излекува от неприятна болест, ще си инжектира ДНК на животно, в случая прилеп, и така ще се превърне в нещо между супергерой и суперзлодей, в полувампирска форма. Интересното е, че явно сюжетът ще се развива във вселената на Марвел, тъй като виждаме отново Майкъл Кийтън като Лешояда от първия филм на новата „Спайдър-мен“ трилогия, както и графит „Убиец“ по адрес на Питър Паркър, препращащ към събитията от втория филм.

Morbius ще излезе по кината на 31 юли.

1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Славяна

Тъкмо гледах трейлъра и се чудех кога ще пуснете инфо. Изглежда доста обещаващо, а Джаред Лето пък е добър актьор, особено като знаят как да му използват таланта.