penny dreadful

Първи поглед към разклонението на Penny Dreadful

Трейлър за Penny Dreadful: City of Angels с участието на Натали Дормър.

Още преди време ви казахме за плановете на Showtime и Джон Логан да направят разклонение на „Викторианска готика“, което да се развива в Лос Анджелис в края на 30-те години на ХХ век. В актьорския състав знаехме, че ще влязат Даниел Зовато („Пази се от живите мъртви“), Джесика Гарза („Чистката“), Натали Дормър („Игра на тронове“) и Джонатан Нийвс („Новия Амстердам“). Явно всичко около продукцията на сериала е протекло както трябва, защото първият му сезон е почти готов, а трейлърът му вече е на линия. Нека да го видим:

https://www.youtube.com/watch?v=oi2h1Zfr7fs

Определено героинята на Дормър изглежда най-интересна. Тя ще играе Магда – демон, способен да приема образа на този, когото тя си избере. Видимо е, че Магда се наслаждава на високото напрежение между американци и мексиканци, които явно често ще се сбиват, както и на ужасните неща, които предстои да се случат в Града на ангелите.

Рори Киниар от оригиналния сериал ще се завърне и тук, но в нова роля – на педиатър от Германия.

Penny Dreadful беше специален с това, че успя да създаде отлична мрачна атмосфера чрез смесване на свръхестествени елементи с неприятни исторически истини. Въпреки тотално различната обстановка на разклонението, ако подходът е същият, то сигурно отново ще има успех. Нямаме търпение да видим и останалите свръхестествени персонажи, а може би и литературни герои, които ще се намесят в сюжета.

Премиерата на сериала е 26 април.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата