Алан Тюдик е извънземно с постоянен адрес на Земята

Трейлър за сериала Resident Alien.

Syfy се раздели с голяма част от сериалите си, като последен в жертва падна „Магьосниците“. Логично е, при това положение, че ще започнат да се продуцират нови серийни филми, които да запълнят програмата. Знаем, че се работи по тв-версия на „Чъки“, която най-вероятно ще продължи историята на филмите, знаем и за някои други проекти, които обаче не са сигурни, сега обаче имаме новина, която не само е сигурна, но си има и трейлър – сериал по комикса Resident Alien. Не си отделяйте вечерта за гледане на дълга реклама, тя е с типичното за тази кабеларка времетраене от 30 секунди.

Работата по този проект започна още през 2013 година, а през септември 2018 г. беше обявено, че Алан Тюдик („Файърфлай“, „Куклена къща“, „Прокълнат патрул“) е нает за главната роля. Главен сценарист стана Крис Шеридан, който е печелил номинации за Еми за работата си по епизоди от Family Guy. През 2019 г. се оказа, че пилотният епизод е допаднал на продуцентите от телевизията и те са готови да инвестират в пълен сезон. Комиксът пък е излизал от 2012 до 2018 година и има общо 15 броя.

В „Извънземно сред нас“ (ще видим какъв ще бъде официалният превод на името у нас, ако изобщо сериалът бъде взет от някоя платформа или телевизия за легално разпространение) се разказва за извънземен, който катастрофира на Земята. За да се слее с хората, той приема самоличността на Хари, доктор от малък град в щата Колорадо. „Хари“ обаче не е случайно на Земята – той има мисия да разбере дали човечеството заслужава да бъде спасено или не.

Сериалът ще тръгне напролет, като още няма точна дата за премиерата.

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |