Нов трейлър за „Старгърл“

Брек Бейсинджър става супергероиня.

Поради липса на по-интересни новини, днес ще ви покажем поредния нов трейлър за Stargirl. Новият сериал във вселената на „Стрелата“ започва скоро и CW се възползва от затишието покрай коронавируса, за да пробута нов трейлър (съдържащ предимно кадри от стари такива).

Новото мото е „Ново поколение за справедливост“, което всъщност е удачен избор. Старгърл поема космическия жезъл от вече починалите Стармен и Общество на справедливостта, които са загинали, за да спасят Земята. Нужда от справедливост обаче все още има и сега е ред на младата Кортни да я защитава. Също така, вече се знае, че злодеите за първи сезон ще бъдат Обществото на несправедливостта, така че и оттам има заигравка с думата.

Междувременно, тийн-телевизията вече подготвя и още едно разклонение – за Супермен и Лоис Лейн. Затвърждава се впечатлението, че всичко, свързано с DC Comics вече ще се прави само като част от вселената на „Стрелата“.

Премиерата ще бъде на 11 май, едновременно по CW и DC Worlds за САЩ. Коя стрийминг платформа обаче ще го вземе за България, предстои да видим.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |