Превъплътете се в зло извънземно!

Трейлър за играта Destroy All Humans! Маркетингът умело се възползва от пуснатите клипчета с НЛО-та.

Както може би сте разбрали, вчера от Пентагона пуснаха клипчета с НЛО-та, видени от американски пилоти и заснети от камерите на техните самолети. Потвърдено е, че те са истински от Военовъздушните сили. Кадрите изтекоха преди няколко месеца и сега от институциите са решили да ги потвърдят и направят официално достъпни, тъй като не разкриват никакви чувствителни данни (кой знае още колко такива има). Макар и никой да не твърди уверено и обосновано, че тези НЛО-та реално са извънземни, посетили нашата планета, уфолозите и вярващите бяха доста развълнувани от събитието.

Само ден по-късно предстояща видеоигра взе въпросните клипчета и успя да ги преиначи в полза на собствения си маркетинг. В туитър беше пуснато гифче с надпис „Добре, маймуни. Като пуснахте тези видеа, можехте поне да ги пуснахте целите“:

Както вече си личи, става дума за римейка на Destroy All Humans. Старата игра излезе през 2005 година за PlayStation 2 и Xbox. В нея играчът трябваше да контролира извънземното Крипто, докато то се бори да превземе Земята чрез нападения над хора с анални проби или употреба на летящата си чиния за унищожение на градове. Феновете на играта не са многобройни, но пък са върли. Затова и Black Forest Games решиха, че е добра идея да направят съвременна версия на играта за повече платформи – PlayStation 4, Xbox One и PC.

Няколко часа след публикацията на горното гифче беше пуснат и официален трейлър към играта с кадри от геймплея. Дизайните не изглеждат супер впечатляващи, но изглежда, че играта ще предложи доста забавление за социопатите, търсещи си оправдание да изтребят човешката раса от името на извънземното Крипто.

В трейлъра за пръв път е обявена и премиерна дата на проекта – 28 юли.

3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петър Атанасов

Сайтът е отворен за всеки да пише новини за това, което го интересува 🙂

Нед Ласков

Всъщност изглежда доста забавно! Дано не забравя дотогава.

eng

Странни игри следиш и играеш.И определено пропускаш най доброто.