Тийзъри за „Живите мъртви“ и разклоненията

„Пази се от живите мъртви“ скоро пуска шести сезон, а „Живите мъртви: Свят отвъд“ ще тръгне по-късно през годината.

The Walking Dead приключи с епизодите засега. Епизод 10х15 е последен за пролетта, тъй като шестнадесетият не е довършен (както много други – заради коронавируса). Наистина последният епизод за сезона ще бъде довършен когато карантината бъде вдигната, а от готовите кадри вече е сглобен трейлър. В него виждаме завръщането на Маги, която напусна нашата група герои, за да пътува с Джорджи и нейния микробус, пълен с музикални плочи.

А ето и стандартното тийзърче, с което щяхме да си останем, ако епизодът беше излъчен по план на 12 април.

Отложена е и премиерата на шести сезон от „Пази се от живите мъртви“, но тийзър има и за нея. Въпреки че поне 1-2 епизода би трябвало да са готови, AMC ще изчака докато се заснеме целия полусезон, преди да излъчи каквото и да е. Миналата година се разделихме с героите от разклонението с отворен край, в който Морган беше прострелян, а групата на Вирджиния изглеждаше като да е победила. Новият тийзър обаче подсказва, че битката продължава. Засега премиерата е насрочена за неопределен ден „през лятото“, но всичко зависи от момента на вдигане на карантината, съответно продължаване на продукцията.

За да е пълен комплектът със закъснели зомби-сериали-разклонения, имаме и нов тийзър за The Walking Dead: World Beyond. В него виждаме стари кадри от първите два сериала и няколко нови от третия. AMC явно усетиха, че концепцията за „тийнейджърки, отраснали в зомби-апокалипсиса“ не е най-вълнуващата и вместо това промотират следващото разклонение с намеци за връзката между всички продукции във вселената на „Живите мъртви“. Явно мистериозните хора с хеликоптера (известни в комиксите като The Commonwealth) ще заемат важно място в и трите сериала. „Живите мъртви: Свят отвъд“ вероятно ще излезе късното лято или есента.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |