Трогателно сбогом със Сара Джейн Смит

Актьори от сериала „Приключенията на Сара Джейн“ участват в специален епизод, докато са под карантина, написан от Ръсел Т. Дейвис.

Почитателите на сериала „Доктор кой“ вероятно помнят и едно от разклоненията му – „Приключенията на Сара Джейн“. То започна като сериал за деца, но в последните си сезони извади някои доста добри епизоди. За съжаление, главната му актриса, Елизабет Слейдън, неочаквано почина по време на снимките на пети сезон. Така той остана съкратен и с набързо сглобен край.

На 19 април се навършиха 9 години от кончината на Слейдън. По случая Ръсел Т. Дейвис написа сценарий за специален епизод, в който да я почете, за да прочетат реплики се събраха част от актьорите на The Sarah Jane Adventures, както и един-двама от Doctor Who. Видеото не показва кой знае какво – всички замесени лица са под карантина и просто се снимат как четат репликите по домовете си, по-важно е аудиото. Но все пак е интересно и приятно да се види как са пораснали децата, както и какви развития са щели да претърпят в своето бъдеще като герои на сериала. А и самият разказ е доста трогателен за тези, които обичаха Сара Джейн – може би най-емблематичната придружителка на Доктора през почти 60-годишната му история.

1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Нед Ласков

Наистина много трогателно! И хубаво направено.