Чарлийз Терон става безсмъртна супергероиня

Трейлър за филма The Old Guard.

Супергероите продължават да са основна тема в американските продукции, макар и за персонажи, които не са на Marvel или DC, да е почти невъзможно да пробият. След като загуби сериалите на Дисни от вселената на „Деърдевил“ и „Защитниците“, Netflix усилено се мъчи да възпроизведе техния успех. Донякъде успя да привлече зрители с „Чадърената академия“, но този сериал не е особено високопрофилен. Следващият опит ще бъде с филм на име „Старата стража“, като в главната роля ще е суперзвездата Чарлийз Терон.

The Old Guard изглежда доста добре като за продукция на Netflix (откъм бюджет, екшън и ефекти) и е странно, че проектът не е предвиден за показване в кина. Не за първи път обаче стрийминг платформата инвестира много средства във филм, от който очаква да стане хит. Предстои да видим дали надеждите за това ще се оправдаят.

Чарлийз Терон и нейните „колеги“ са хора, които не могат да умрат. Те са живели вече няколко века и помагат в опазването на света, докато се крият от него. Сред актьорите в техните роли са европейският актьор Матиас Шонерц („Момичето от Дания“), Марван Кензари („Аладин“) и Чиуетел Еджиофор („Деца на хората“, „Цар Лъв“, „Господарка на злото 2“. Сравнително неизвестната Кики Лейн пък играе девойка, която тепърва открива, че е отключила същия ген в себе си и ще се присъединява към бандата. Историята е базирана на комикс, пуснал 5 броя през 2017 г.

Премиерата е на 10 юли, а дотогава Netflix сигурно ще пускат още трейлъри.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Славяна

Обичам Чиуетел Еджиофор! Особено в Секси ботуши. И може би само заради него бих обърнала внимание на филма.
Рядко саундтрак ми прави впечатление, този обаче беше доста дразнещ..

Петър Атанасов

И мен ме кефи Чарлийз, наистина е яка като злата кралица там. Но този филм мисля да го пропусна 😀

Чарлиз Терон е една от Любимите ми актриси.
Още настръхвам като си я представя като Равена в ловеца и снежанка, особено втория филм 🙂

Нед Ласков

Можеше да е сериал това.