Очакваме финала на Dark на 27 юни

Трейлър за последния сезон на един от най-добрите сериали на Netflix.

Въпреки че за втори сезон на превъзходния немски сериал Dark трябваше да почакаме две години, третият се направи значително по-бързо. Снимките му явно са приключили доста преди карантината, защото той всъщност е готов и премиерата му предстои съвсем скоро – след само 1 месец. Това стана ясно вчера, когато изтече и трейлърът (чак днес, преди 40 минути, е пуснат в официалния канал на Netflix).

Краят е началото и началото е краят. Всичко в живота протича в цикли, но този път цикълът ще е последен.

Миналия сезон стана ясно, че концепцията на сериала е по-голяма от пътуване във времето – оказва се, че в сюжета са замесени и паралелни вселени. Сценаристите са обещали в последните епизоди мистериите да се разплетат и почти всичко да стане ясно (освен някои малки детайли, които са оставили нарочно). Стискаме палци финалът да бъде задоволителен, но сме на 99% сигурни, че след него ще е добре да се изгледа целия сериал още веднъж, за да се подреди по-добре пъзелът. Така или иначе, Dark е може би най-доброто предложение за феновете на заплетени и нестандартни научнофантастични сериали в момента, като наскоро дори спечели анкета в Rotten Tomatoes за най-добър сериал на Netflix, побеждавайки Black Mirror, Stranger Things, Ozark, Dead To Me, The Witcher, Orange Is the New Black, House of Cards и много, много други достойни претенденти.

Чакаме 27 юни с нетърпение.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
7 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Анатоли

За всички фенове на сериала, заповядайте https://www.facebook.com/groups/darknetflixbulgaria/ !

Drago

Аз по карантинно време си го припомних, така че ми е пресен относително.

рин

Подкрепям мнението на Нед.

Наближава развръзката и отново трябва да си припомняне някой неща, че става една голяма мрежа от плетеница с възли.

Nedev88

Нож с две остриета си е, ама да видим. Радвам се (и изненадан), че е спечелил анкетата. Най-накрая някакво признание.

Аз така и не останах развЪлнуван от Западен свят. На теория би трябвало да ми хареса, защото обичам мистерии и пъзели, но Долорес ми е безинтересна, а на нея се обръща най-много внимание. Мейв ми е любимка, но нейния потенциал сякаш беше захвърлен във втори сезон.

Петър Атанасов

Ако не се лъжа, втори и трети сезон са били мислени почти заедно. Така че би трябвало нивото да се запази. Макар че това с паралелните вселени дето го вкараха в края на втори сезон малко ме притеснява. Може пък и да стане манджа с грозде накрая 🙂

Петя Ивайлова

Аз бях развълнувана и за Западен свят… Дано финалът на Дарк да е на нивото на първите два сезона!

Nedev88

Единственият сериал, за който съм развалнуван тази година.