Нови сезони за Manifest, Creepshow и Solar Opposites

И трите сериала са подновени за трети сезони.

Сериалът „Манифест“ е поредният, който се опита да репликира успеха на „Изгубени“ с интересна свръхестествена мистерия и много драма в сюжета си. Не успя да стане тотален хит като вдъхновението си, но пък си намери лоялна публика в размер на почти 4 милиона зрители на епизод. Да, тя е с 35% надолу спрямо първи сезон, но остана стабилна и дори се увеличи за последните няколко епизода. Да, вероятно увеличението се дължи на карантините през март, но все пак е рядко постижение втората половина на сезона да бъде по-гледана от първата. Вероятно затова продуцентите от NBC са решили да поръчат трети сезон на сериала, и то при положение че бавят решенията си за всички други продукции на телевизията. По принцип, главният сценарист Джеф Рейк е планирал шест сезона за Manifest. Все още не се знае дали ще успее да си ги изкара, но поне 50% от плана му ще бъдат изпълнени. Няма информация кога ще се заснеме и излъчи трети сезон, но феновете на сериала могат да са спокойни, че той поне е от малкото, които не бяха засегнати от коронавируса.

Платформата на AMC – Shudder пък намира своя успех с Creepshow. Уви, когато говорим за стрийминг сайтове, няма как да обсъждаме рейтинги и зрителски интерес, защото такива данни не се разкриват. Но е факт, че сериалът явно се е представил успешно в първи сезон, защото втори още не е заснет (трябваше да започне процеса точно когато започна пандемията), а телевизията вече поръчва сценарии за трети сезон. Идеята на телевизията е Грег Никотеро и екипът му от сценаристи да са готови отрано, за да може снимачният процес да започне максимално бързо. С други думи, втори сезон неминуемо ще се забави, но, ако всичко е наред след това, за трети няма да чакаме много. Първите епизоди успешно смесиха хорър с черен хумор и, като за евтина продукция, привлякоха доста интересни актьори. Явно публиката го е оценила. Предстои да видим дали успехът ще се повтори за следващите сезони.

За финал – сякаш току-що излезлият анимационен сериал на Hulu – Solar Opposites също е с поръчан трети сезон. Първи излезе преди малко повече от месец, като още преди него беше поръчан и втори сезон. Сега, далеч преди дори да има сценарии за втори сезон, вече е сигурен и трети. Оказва се, че пилотният епизод от творбата на един от създателите на „Рик и Морти“ е най-гледаната комедия на стрийминг платформата до момента. Хулу дори празнуват успеха със специално видео, обявяващо новината за цели два предстоящи сезона на новия им хит.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |