Прокълнатият патрул с трейлър за втори сезон

Doom Patrol ще заложи на още повече забавни странности.

Нови злодеи, нови супергерои и нови нестандартни комични ситуации ни обещава трейлърът за втори сезон на „Прокълнат патрул“. Един от новите сериали на DC, който не успя да стане суперхит с първия си сезон, но успя да привлече стабилно количество върли фенове и положителни отзиви. Малко повече от година след края му ще видим новите епизоди.

Момичето, за което става дума през повечето време в трейлъра, е Дороти, дъщерята на Шефа (Тимъти Далтън), за която само се говореше в първи сезон. Рита също получава доста внимание в промоционалните материали с опитите си да стане супергероиня чрез недобре овладяната способност да удължава ръцете си. Виждаме и новите злодеи – Свещолеяра и Червения Джак.

Doom Patrol ще бъде достъпен и в България по HBO GO от 26 юни. А ето и един друг трейлър от преди 9 дни, който обаче намерихме чак сега.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Drago

Канди от „Двама мъже и половина“ 😉

Славяна

Преди един месец осъзнах, че Рита е Кандис от „Двама мъже и половина“. Потресох се! изобщо не разбрах, че е тя 😀 Ей сега в този момент пускам трите епизода на втори сезон, направо нямам търпение! И съм сигурна, че Януари пак ще сa ми в класацията, нищо, че никой друг не ги беше отразил 😀 😀 😀