Повтаряне на деня в Палм Спрингс

Трейлър за филма Palm Springs.

От една страна, повтарящият се ден е тропа, която лесно може да омръзне. Героите минават през един и същи ден по много пъти, а ние гледаме почти едни и същи сцени във филма до втръсване. От друга страна, този сюжетен похват е много често ползван и сме го гледали неведнъж. Въпреки това обаче, продължаваме да си го обичаме и да гледаме с надежда към филмите и сериалите, които го използват. Следващият такъв в списъка е „Палм Спрингс“, в който двама непознати ще изживеят една сватба отново и отново, докато накрая тотално се влюбят един в друг.

Филмът е романтична комедия, но ревютата за него са много позитивни, така че явно фантастично-философското му залитане ще е сполучливо. Hulu са купили правата за излъчването му след като са го видели на Sundance за 17,5 милиона долара и 69 цента. Идеята на центовете е била с тях да бъде задминат предишния рекорд за най-скъпо продадени права на филм от този фестивал, който е възлизал на 17,5 милиона долара и 0 цента.

В главните роли са Анди Самбърг (трилогията „Хотел Трансилвания“) и Кристин Милоти („Как се запознах с майка ви“), а сред второстепенните забелязваме и Джей Кей Симънс („От другата страна“).

Премиерата му в САЩ е на 10 юли. Стискаме палци и някоя от нашите платформи да го пусне в каталога си.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |