Супергерой за 5 минути

Трейлър за филма Project Power

На Netflix им се наложи да спрат супергеройските си сериали от вселената на „Деърдевил“ и „Защитниците“ и скоро ще изгубят правата над всичките си продукции, свързани с Disney и Marvel, но това не им пречи да продължават да атакуват жанра. Само за последните две седмици имат две продукции за хора със суперсили – Warrior Nun и The Old Guard, а днес имаме трейлър и за трета предстояща такава – Project Power.

В главните роли на този екшън виждате Джейми Фокс („Невероятният Спайдър-мен 2“, „Джанго без окови“) и Джоузеф Гордън-Левит („На гости на третата планета“, „Генезис“). В сюжета героят на Фокс се е захванал да преследва пласьори на дрога, които са измислили хапче, даващо на хората суперсила за пет минути, и са отвлекли дъщеря му. „Наркоманът“ не знае каква суперсила ще му се падне от хапчето, но обикновено е някоя зрелищна.

Филмът не изглежда като нещо оригинално или интелектуално, но пък има шанс да е подходящ за убиване на час и половина. Режисьорите му са известни само с две от продълженията на „Паранормална активност“, така че нямат много опит в екшъна, а и в трейлъра не виждаме изобилие от впечатляващи сцени – акцентите са бой с огнен човек и приключения с невидим такъв.

Премиерата на „Проект сила“ е на 14 август.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |