Кого отглеждат вълците на Ридли Скот?

Трейлър за сериала Raised By Wolves

Преди доста време ви писахме, че Ридли Скот готви свой фантастичен сериал, наречен „Отгледани от вълци“. Е, явно проектът все пак се е движил през годините, а ние най-накрая доживяхме да видим трейлър. Поръчаният първи сезон уж беше за телевизия TNT, но в крайна сметка ще излезе по HBO. В сериала ще става дума за андроиди, които са любима тема на Ридли Скот, като той ще бъде и първият, в който 82-годишният режисьор работи и като главен сценарист.

Трейлърът определено изглежда много интригуващ. Очакват ни 10 епизода в пост-апокалиптична Земя, където андроиди отглеждат човешки деца. Имаме обаче и злодей, един голям лош вълк, който застрашава „идилията“, но не се знае дали андроидката-настойник на децата не е истинският голям лош вълк. Видимо бюджетът е доста голям, HBO явно не са пестили, за да реализират визията на Ридли Скот. Режисьорът наистина е легендарен и ще остане в историята, но нека не се вълнуваме твърде много – да не забравяме, че освен шедьоври като „Пришълецът“, „Гладиатор“ и „Марсианецът“ е правил и тъпотии като „Изход: Богове и царе“.

Вероятно у нас ще излезе по HBO GO на 4 септември.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
7 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петър Атанасов

Ще има още 3 епизода, не е свършил.

красимира

Изгледах първи сезон страхотен ше чакам следвашия

abv

Аз пък виждам някаква нова мода в рекламите.В този трейлър не се показват двамата цветнокожи главни герои,които ще ги има във всяка серия.Защо,може би за да не дразнят хората?

Гледъх трейлърът няколко пъти.
Определено ще му дам шанс само заради ръмженето накрая:
РРРРРРРРРРРР гггг
🙂

abv

Защо се радвате – още един сериал спропаганда

Определено изглежда интересно

Nedev88

Това изглежда добро.