Трейлър за последните епизоди на „Свръхестествено“

Сам и Дийн се отправят на последна мисия.

Пенсията, в която „Свръхестествено“ трябваше да излезе, за пореден път беше отложена благодарение на коронавируса. През август обаче снимките са били възобновени и последните епизоди на легендарния сериал ще бъдат излъчени в периода октомври-ноември. По случая CW пуснаха трейлър, в който ни загатват както епичен и драматичен финал, така и още един епизод със спомени от тийнейджърството на Сам и Дийн.

През годините двамата братя са се борили с какви ли не демони и гадини, като сценаристите винаги се чудеха как да надцакат предишните си истории. Сега финалният конфликт е срещу Господ, който трябва да бъде убит, за да бъде спасен светът. Трейлърът обаче се фокусира основно върху Сам и Дийн, които носиха сериала на гърба си от самото му начало. Епизодът със спомените вероятно ще е към финала, за да се създаде усещане за завършеност – че двамата братя са извървели пълен кръг.

Supernatural се завръща на 8 октомври (9-ти българско време) и му остават общо 7 епизода.

4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Нед Ласков

Хахаха щом ти казваш 😂
Бих те посъветвал да четеш малко повече (тука в scifi.bg) и да започнеш поне още един сериал освен този 🙂

Stam Iv

Към Нед Ласков – Човече, ти нямаш положителен коментар, а само хейт. Намери си гадже, живей си живота – киното е за да разбуснеш и да се забавяваш, добро или лошо.

Nedev88

За да стигне до 15 сезон, едва ли са трима.

Нед Ласков

Защо си правиш труда да пишеш статия за тримата човека, които продължават да го гледат този сериал след 15 години…