Empty Man - Psoter

Бъдете нащрек за Кухия човек

Нов хорър тръгва по кината.

Ако кината ви липсват и искате спешно да гледате нещо на голям екран, преди пандемията отново да затвори всичко, то имате ново хорър предложение, валидно от днес. Казва се „Кухият човек“ и концепцията му е позната – свръхестествено същество ще изтребва арогантни тийнейджъри един по едни. Вижте трейлъра:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Този Хелоуин откриваме ужасяващата истина за Кухия човек. Създаден по едноименната, изключително популярна серия от комикси на Кълън Бън и Ванеса Р. Дел Рей за Boom! Studios, Кухия човек е страховит свръхестествен трилър, който е решен в най-добрите традиции на жанра, но в същото време смело излиза от калъпа на до болка познатите ни формули и клишета. Филмът предлага смразяващо кръвта изживяване с богато тематично разнообразие и вълнуваща история, в центъра на която лежи мистерията на Кухия човек.

След като група тийнейджъри от американския Среден Запад изчезват мистериозно, местните хора приписват деянието на Кухия човек – страховито същество от популярна градска легенда. Във случая е въвлечен бившият полицай Джеймс Ласомбра (Джеймс Бадж Дейл), който все още не е преодолял травмата от трагичната смърт на съпругата и сина си. Докато се опитва да намери някакъв смисъл и връзка в отделните истории, той се натъква на тайна група, която се опитва да призове ужасяващо мистично създание. Много скоро животът на Джеймс попада в смъртна опасност, а истината за Кухия човек заплашва да разруши разума му.

Сценарист и режисьор на Кухия човек е Дейвид Прайър (AM1200), а продуценти са Рос Ричи (Два патлака) и Стивън Кристи (City Lights). В ролите освен Джеймс Бадж Дейл (Железният човек 3, От другата страна) са Марин Айрланд, Стивън Рут, Рон Канада, Робърт Арамайо, Джоел Кортни и Саша Фролова.

Бъдете нащрек за Кухия човек от 23 октомври само в кината.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата