a c 1

Нетфликс са поръчали игрален сериал по Assassin’s Creed

След като преди няколко години беше адаптирана за голям екран, известната поредица видео игри скоро ще вдъхнови и сериал.

Изображение с име: a c 2След сключено споразумение между Нетфликс и Юбисофт, стрийминг платформата поема ангажимента за създаване на игрален сериал, анимационен сериал и аниме, базирани на известния франчайз „Орденът на асасините“.

Първият от тези проекти – игралният сериал, вече е в ход и си търси шоурънър. Сериалът е продуциран от Джейсън Олтман и Даниел Крайник (които са на високи позиции в Ubisoft Film & Television).

„За повече от десет години милиони фенове от целия свят помогнаха „Орденът на асасините“ да се превърне в емблематичен франчайз. Ние сме развълнувани да създадем сериал по „Орденът на асасините“ заедно с Нетфликс и очакваме с нетърпение да разработим следващата сага в тази вселена.“ – споделя Джейсън Олтман.

Междувременно, новата игра от франчайза – Assassin’s Creed Valhalla излиза съвсем скоро – на 10-ти ноември.  Действието в играта се развива в Англия, през девети век. Викингът Айвор (Айвор може да бъде мъж или жена по избор на играча) и неговият клан търсят нови земи, които да завладеят и превърнат в свой дом.

А ето и един трейлър на играта, който дава бегла представа за историята:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата