Трейлър за Freaky

Убиец и тийнейджърка разменят телата си в новия филм на режисьора на „Честита смърт“ – „Откачалка“.

Happy Death Day и Happy Death Day 2U може да не са най-обичаните и високопрофилни продукции на Blumhouse, но определено имат специално място в нашите сърца. Затова и надписът „от режисьора на „Честита смърт“ в трейлъра на нова хорър-комедия е достатъчен да ни развълнува. Концепцията на Freaky е донякъде подобна на Happy Death Day – тийнейджърка ще се справя с подгонил я сериен убиец при свръхестествени обстоятелства. Само че този път свръхестественото не е повтарящ се ден, а размяна на телата – друга често използвана тропа в научната фантастика. Заглавието на филма, разбира се, е препратка към Freaky Friday – доста приятна комедия, и стискаме палци нивото тук да е поне същото.

Честно казано, не изглежда никак лошо. Винс Вон е ветеран в комедиите, а Катрин Нютън („Големи малки лъжи“) може би е на път да стане по-известна актриса.

Кристофър Ландън е режисьор и сценарист, като е потвърдил, че филмът се развива в същата вселена като „Честита смърт“, макар и това вероятно да няма значение. Ландън е известен също и като режисьор на „Дистърбия“ и четири от шестте филма „Паранормална активност“.

„Откачалка“ тръгва по кината в петък, 13-ти ноември.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |