Нов трейлър разкрива в детайли красотите на Cyberpunk 2077

Няма да има повече закъснения за дългоочакваната игра.

Създателите на игрите The Witcher, които станаха популярни по цял свят и най-накрая позволиха създаването на високобюджетен сериал по книгите на Сапковски, отдална са ни надъхали за предстоящото си ново предложение Cyberpunk 2077 – оригинална игра с огромен отворен свят и богата история, в която изборите на играча влияят на развитието й. Геймплей трейлърът й излезе преди три дни и в над пет минути показва огромна част от красотите й, завръзката на историята и основните причини, поради които да я изпробвате. Просто вижте за какво става дума:

В този свят, раздиран от безкрайни конфликти, понякога само външен човек може да свърши необходимото. И това сте вие. Историята се развива в Найт сити – мегалополис, в който всички са вманиачени по борбата за власт, блясък и телесни модификации. Вие се превъплъщавате във В – наемник, който търси уникален чип, предполагаемо носещ безсмъртие. Трейлърът разкрива и повече за персонажа на Киану Рийвс – мъртъв терорист с жажда за мъст, чието съзнание е скрито в чипа.

Най-хубавото е, че многото закъснения и отлагания явно вече са приключили и CD Projekt Red са се посветили на последно обявената дата – 10 декември. В началото на годината си мислехме, че ще играем още през април, но след това беше обявен септември, имаше ново отлагане за ноември, а накрая (след обещание, че няма повече) – за декември. Платформите, за които играта ще се предлага, са Xbox One, PlayStation 4, PC, и Google Stadia.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

1BGR

Нали е последната статия за Игри която намерих,ще пиша тук.
Far Cry 6 отложена за 7 октомври 2021,като този път се кълнат че ще е за последно.
Може би така стана най добре,Есента е най добрия сезон за играене – няма жега,но и студ няма.
Пуснаха и ново видео от играта:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ILHFhLjIXpY[/youtube]

https://www.youtube.com/watch?v=ILHFhLjIXpY

Аз лично още не съм решил дали да купя играта или да я „купя“.Ще изчакам седмица след премиерата,може да се излъжат да я пуснат безплатна.Ако не – тогава ще гласувам със джоба си.

Споменал съм по долу за всепризнатата за най добра компютърна игра на всички времена,май е време да споделя повече.Геймърите (включвам и себе си,нищо че съм „само“ със 22 години стаж) са обявили за най добра игра …

… Half-Life 2

Half-Life 2, в буквален превод – „Полужив“.А можем само да се гордеем че играта е създадена от БЪЛГАРИНА Виктор Антонов.Същия Виктор Антонов,който 8 години по късно създаде Dishonored – игра позната на всички нас.Или поне на тези които са се запознали с нея след като я предложих тук преди година и половина.

Забележка : Веднага след нова година,през януари 2021-а, са събрали екипа работил по Dishonored 2 – и са почнали Dishonored 3.В най добрия случай ще го видим за Коледа 2022.

Да се върнем на НL2.Както подсказва цифрата – играта е част от серията „HALF LIFE“.
Точната хронология е: HALF LIFE,HALF LIFE 2,Half-Life 2: Episode One,Half-Life 2: Episode Two – и след това като стотици милиони геймъри по света до живот ще псувате Валве че не направиха Half life 3.
Точно така,серията завършва с клиф … каквато там дума използвате за недовършения край.
И пак си струва да я изиграеш …

През годините доста съм мислил защо не я довършиха,и стигнах до извода че решението им е „политическо“.Защото ако бяха пуснали трета част – щяха да изкарат МНОГО пари.А не го направиха.

Забележка: Няколко думи за парите в гейминга.Наскоро обявиха че GTA 5 е продадена в 145 МИЛИОНА копия.Колко забавно се получава,145 милиона по 60 долара на игра – 8 МИЛИАРДА.И поне още 2-3 от милтиплеъра – 10 МИЛИАРДА доларес от ЕДНА игра.GTA 6 се задава.
А HALF LIFE е с по висок ранг …

Последно за Полужив.Въобще не си мислете че играта е тип „вървиш и стреляш“ – даже доста мислене се иска.На всяка от отделните игри ще забиете поне на 10 места.

Забележка: Едно време често съм забивал на различни игри,стигам до някъде и не знам как да продължа.И от яд изтрия играта.
Затова ще ви науча на един от моите номера.Преди 12-13 години отворих най големия световен видео сайт (тубата) и в търсачката написах – „име на игра“ „Walkthrough part 1-2-3-8-15 (докъдето там сте стигнали)“.Виждаш какво се прави за да продължиш напред.Другия вариант е в търсачката да пишеш „име на игра“ „име на мисията“ – пак става.
Оказа се че ВСИЧКИ игри ги има качени като видео клипове, „от“ „до“.

Малко от историята: Играете като Гордън Фриймън (който пръв познае от къде е взет персонажа печели виртуална бира),учен в свръхсекретна подземна лаборатория на име Black Messa.При експеримент се отваря портал към друго измерение,и нахлуват орди от кръвожадни изроди.Задачата е да минете през цялата окупирана лаборатория,да прескочите портала до планетата на изродите,да победите техния „Крал“ (много трудно) и да затворите портала.
Това за HL1.
Във втората част (игра на всички времена) Земята вече е завладяна.И все пак група учени оцелели от Блак Меса организират съпротива,докато …

BGR

Няма нужда да ме посрещаш,аз съм си тук от години 😉 , с различни имена.Бях си взел няколкомесечна почивка (както бях предупредил) а сега отново съм на ринга. Far Cry е най добрата екшън-приключенска серия,препоръчвал съм я и тук,и не вярвам да сте я пропуснали. 6 – та част я гласят по добра и от 3 – та което не знам как ще стане – но хем се надявам,хем не вярвам.Иначе я чакам,нямам търпение да сваля Ел Президенте …

Между другото страницата е пълна с игри, филми, сериали и книги които не са фантастика – но карай да върви.

п.п – а мислите ли че няма най добра фантастична/сай фай серия игри? Има разбира се,даже са няколко.
Дори всепризнатата за най добра компютърна игра на всички времена е фантастична/сай фай.И голямата бомба – създадена е от БЪЛГАРИН.

Петър Атанасов

Така е, основно аз пиша новините и нямам време да покривам всички области. Добре дошъл си ти или който и да е да допринася с повече новини за фантастични игри, филми, сериали и книги 🙂 В случая Far Cry не е за нас, защото не е фантастика.

BGR

Иска ми се да чета повече новини за игри на Български,и не само аз.Гейминга е прекалено голяма тема,може да се говори не до утре,а до другата седмица.Трябваше да излезе Far Cry 6 (отново в джунглата) но е отложена на 26-и май.Което малко ми обърква графика,но пак ще я мина.Ето видео какво ни очаква,според мен е МНОГО добре

https://www.youtube.com/watch?v=-IJuKT1mHO8