Нов трейлър разкрива в детайли красотите на Cyberpunk 2077

Няма да има повече закъснения за дългоочакваната игра.

Създателите на игрите The Witcher, които станаха популярни по цял свят и най-накрая позволиха създаването на високобюджетен сериал по книгите на Сапковски, отдална са ни надъхали за предстоящото си ново предложение Cyberpunk 2077 – оригинална игра с огромен отворен свят и богата история, в която изборите на играча влияят на развитието й. Геймплей трейлърът й излезе преди три дни и в над пет минути показва огромна част от красотите й, завръзката на историята и основните причини, поради които да я изпробвате. Просто вижте за какво става дума:

В този свят, раздиран от безкрайни конфликти, понякога само външен човек може да свърши необходимото. И това сте вие. Историята се развива в Найт сити – мегалополис, в който всички са вманиачени по борбата за власт, блясък и телесни модификации. Вие се превъплъщавате във В – наемник, който търси уникален чип, предполагаемо носещ безсмъртие. Трейлърът разкрива и повече за персонажа на Киану Рийвс – мъртъв терорист с жажда за мъст, чието съзнание е скрито в чипа.

Най-хубавото е, че многото закъснения и отлагания явно вече са приключили и CD Projekt Red са се посветили на последно обявената дата – 10 декември. В началото на годината си мислехме, че ще играем още през април, но след това беше обявен септември, имаше ново отлагане за ноември, а накрая (след обещание, че няма повече) – за декември. Платформите, за които играта ще се предлага, са Xbox One, PlayStation 4, PC, и Google Stadia.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

BGR

Няма нужда да ме посрещаш,аз съм си тук от години 😉 , с различни имена.Бях си взел няколкомесечна почивка (както бях предупредил) а сега отново съм на ринга. Far Cry е най добрата екшън-приключенска серия,препоръчвал съм я и тук,и не вярвам да сте я пропуснали. 6 – та част я гласят по добра и от 3 – та което не знам как ще стане – но хем се надявам,хем не вярвам.Иначе я чакам,нямам търпение да сваля Ел Президенте …

Между другото страницата е пълна с игри, филми, сериали и книги които не са фантастика – но карай да върви.

п.п – а мислите ли че няма най добра фантастична/сай фай серия игри? Има разбира се,даже са няколко.
Дори всепризнатата за най добра компютърна игра на всички времена е фантастична/сай фай.И голямата бомба – създадена е от БЪЛГАРИН.

Петър Атанасов

Така е, основно аз пиша новините и нямам време да покривам всички области. Добре дошъл си ти или който и да е да допринася с повече новини за фантастични игри, филми, сериали и книги 🙂 В случая Far Cry не е за нас, защото не е фантастика.

BGR

Иска ми се да чета повече новини за игри на Български,и не само аз.Гейминга е прекалено голяма тема,може да се говори не до утре,а до другата седмица.Трябваше да излезе Far Cry 6 (отново в джунглата) но е отложена на 26-и май.Което малко ми обърква графика,но пак ще я мина.Ето видео какво ни очаква,според мен е МНОГО добре

https://www.youtube.com/watch?v=-IJuKT1mHO8