1 коментар
GODZILLA vs. KONG

Годзила е злодеят в битката срещу Конг

Трейлър за Godzilla vs. Kong

Кинг Конг като екшън герой в битка срещу Годзила? Ако тази концепция ви се струва примамлива (независимо дали заради визуалната или заради комедийната й стойност), то филмът „Годзила срещу Конг“ може би е за вас. Филмът е продължение на „Конг: Островът на черепите“ и „Годзила: Кралят на чудовищата“ – своеобразен опит на Legendary да изградят своя собствена киновселена, но не върху супергерои, а върху чудовища. В ролите си се завръщат Мили Боби Браун и Кайл Чандлър, а сред новодошлите виждаме Ребека Хол, Александър Скарсгард и Брайън Тайри Хенри.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Феновете на двете емблематични чудовища са във възторг, но и в ступор. Никога досега Годзила не е бил злодей в битките с другите чудовища. Има теории, че това всъщност не е Годзила, а Мехагодзила – робот с формата на Годзила от старите японски филми. Това би обяснило кой „контролира“ чудовището и защо то ни напада толкова разрушително.

Филмът ще тръгне по кината (където такива са отворени) на 26 март. HBO Max ще го пусне успоредно за стрийминг в щатите, а това означава, че не след дълго ще го гледаме и по нашия HBO GO.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата