Нов трейлър за „УондаВижън“

Разкрит е и броят епизоди за първи сезон, който е по-голям от очакваното.

При липса на други новини, днес ще ви представим поредния нов трейлър на WandaVision. Disney+ явно залагат страшно много на първия си сериал от Марвел-вселената на Отмъстителите, защото през последния месец бомбардират с нови промо материали почти ежедневно. В случая може и да има защо, тъй като сериалът изглежда наистина интересен. Странното е, че след толкова много трейлъри, все още не се знае за какво точно ще става дума в сериала – как Уонда и Вижън са се озовали и „живеят“ в този изкуствен свят на стари комедийни сериали и какво предстои да им се случи?

Заедно с този трейлър стана известно и че епизодите от предстоящия сериал ще бъдат общо девет. Не че количеството е особено голямо, но е повече от доскоро очакваните едва шест, максимум осем. Disney+ ще ги качва по един на седмица на сайта си, като първият ще излезе на 15 януари, а последният – в средата на март.

„УондаВижън“ е едва първият от сериалите на Марвел, които тепърва ще ни залеят. Очакваме още поне 9 в най-близко бъдеще.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Нед Ласков

„…как Уонда и Вижън са се озовали и „живеят“ в този изкуствен свят на стари комедийни сериали и какво предстои да им се случи?“ – единствено отговорите на тези въпроси може да се каже, че ще са интересни. Гледането на реалния сериал (поне за мен) изглежда ще бъде мъчение. Аз със сигурност няма да го гледам. Да не говорим, че Дисни не заслужават да им гледаме нещата като цяло.