1 коментар
Boss-Level-movie-poster

Умирачка всеки ден

Трейлър за филма Boss Level.

Жанрът „омагьосан ден“, в който героите изживяват едни и същи събития във времева примка, стана доста популярен в последните 2-3 години. Поредното предложение в него е Boss Level – не е сигурно дали откъм сюжет предлага нещо ново, но със сигурност показва много различни и атрактивни начини за убиване на главния герой преди рестарта на деня му. Интересен е също актьорският състав – Франк Грило („Милиарди“), Мел Гибсън („Лудия Макс“ 1, 2 и 3), Наоми Уотс („Туин Пийкс) и Мишел Йо („Стар Трек: Дискавъри“).

https://www.youtube.com/watch?v=fvs0-jmZVaU

Главният герой тук явно възприема случващото му се като игра – той трябва да използва повтарящия се ден, за да се научи да се бие и да прецака всички тези злодеи, които искат да го умъртвят. На практика – стигнал е до нивото с боса.

В защита на филма, който е поредният във вече дълга линия „омагьосани дни“, идеята за него се е зародила още 2012 година, просто чак сега е стигнала до реализация. Дали фактът, че сравнително скоро сме гледали „Честита смърт“, „Руска кукла“ и „Палм Спрингс“, ще му помогне или напротив – предстои да разберем според това доколко е отличаващ се и забавен. Според коментари на хора, гледали го по фестивали – трейлърът е лош и далеч не показва многото качества на Boss Level, така че – да видим.

Премиерата в САЩ е по Hulu на 5 март – как ще дойде до България още не се знае.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата