Цици и вампири в евтинджоса Death Rider in the House of Vampires

Трейлър за филм, предназначен за строго нишова публика.

За евтините хорър комедии винаги е имало публика, особено ако в тях се показват достатъчно голотии. Няма значение колко тъп е сюжетът, продукцията ще си намери зрители – не й трябват много, за да избие разходите по заснемането си. Трейлърът за тази залага на гола жена още в първите кадри, за да грабне интереса ви, а след това направо ви обърква с кадри, за които не сте много сигурни дали трябва да ви разсмиват, плашат или възбуждат.

„Ездачът на смъртта в къщата на вампирите“ е продукция на Глен Данзиг, който досега е режисирал и участвал основно в неизвестни късометражки. Човекът обаче е по-известен като автор на филмова музика и негови парчета са използвани в сериали като „Досиетата Х“ и „Готъм“. В главната роля е Девън Сауа, който проби с „Последен изход“. Разпознаваме веднага и Дани Трехо („Мачете“, „Светкавицата“). Останалите актьори и актриси изглеждат като взети от филми за възрастни, но някои от тях също имат прилични изяви в епизодични роли в миналото си – Джулиан Сандс е бил в сериали като „Готъм“ и „Елементарно“, а Ким Дайректър е била в „Готъм“ и „NOS4A2“. Ашли Уиздъм обаче си е чиста порно актриса.

Сюжетът разказва за Ездача на смъртта, който „иска да влезе в пустинното убежище на вампирите, управлявано от граф Холидей. Таксата за вход – една недокосната девица“.

Премиерна дата още не е обявена, но трейлърът вече събира интерес.

1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Потресен съм.
Интересно какъв рейтинг ще има в imdb. 🙂