FOX започват да излъчват „Местен извънземен“ за България

Премиерният епизод на научнофантастичната комедийна драма ще бъде излъчен на 1 април в 22:00 часа.

Сериалът Resident Alien се радва на доста осезаем успех. Американската телевизия, която го продуцира – Syfy, за кратко време го превърна в най-гледаната си продукция, и то с над 3 пъти повече зрители от тези на следващия най-рейтингов сериал.

Дойде време да видим сериала и у нас – официално той започва да се излъчва с името „Местен извънземен“ от телевизионния канал FOX от 1 април от 22:00, като нови епизоди ще излизат всеки четвъртък пак в същия час.

Поредицата е базирана на комиксите на „Dark Horse“, а главната роля, на извънземно, чийто космически кораб се разбива на Земята, е поверена на забележителния Алън Тудик. Сега той трябва да приеме самоличността на лекар от малък град и някак да се впише в местната общност. Опознавайки света и живота на хората, той започва да се пита дали си струва да се спаси човечеството и ежедневно се бори с моралния аспект на тайната мисия, която го е довела на планетата ни.

Първи сезон на поредицата е изпълнен с множество комични ситуации, които показват завидния талант на номинирания за награда „Еми“ Тудик. Биографията на актьора с много и различни превъплъщения включва стотици роли в телевизионни и филмови проекти, както и участия в развлекателни предавания, документални филми и много други. На нас ни е любим от „Файърфлай“ и „Куклена къща“. Но с какво ще ни изненада този път, ще разберем в ефира на FOX, всеки четвъртък от 22:00 часа.

Заглавна снимка: 2020 SYFY Media, LLC

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |