Разюздани пътешественици в космоса

Трейлър за филма Voyagers с Колин Фарел и Тай Шеридан.

Представете си свят, в който човечеството е държано под контрол от наркотично вещество, което обаче позволява на хората да се освободят от всичките си задръжки и да посветят живота си на удоволствието. Може би не е нужно да си го представяте, защото толкова много книги, филми и сериали вече са го правили. Сега обаче тази концепция се пренася в космоса, а в реализацията й участват Колин Фарел (стария филм „Дявол на доброто“, новия „Зов за завръщане“) и Тай Шеридан („Играч първи, приготви се“). Трейлърът към филма „Пътешественици“ е доста хаотичен, вероятно за да прикрие скромния бюджет, но все пак си личи, че са се постарали за него:

Описанието на сюжета е следното: „Тъй като бъдещето на човешката раса виси на косъм, група млади мъже и жени, създадени да са интелигентни и в подчинение, се отправят на експедиция към далечна планета. Но когато те откриват смущаващи тайни за мисията си, те се отричат от обучението си и започват да изследват най-примитивните си импулси. Докато животът на кораба изпада в хаос, те са обзети от страховете си, страстта си и незадоволимата жажда за власт.

Voyagers тръгва по американските кина на 9 април, но дали ще стигне до нашите – предстои да разберем. Изглежда твърде долнопробен за широко киноразпространение дори и в България, но пък може и трейлърът да скрива хубавите черти на филма.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |