Трейлър за The Suicide Squad

„Отрядът самоубийци“ или „Отряд самоубийци 2“ показва първи кадри.

Джеймс Гън е огромен фен на комиксите и го доказа с превъзходната кино-адаптация на „Пазители на галактиката“, след което го потвърди с втората й част. По време на пред-продукцията на третата обаче Дисни го уволниха поради обвинения в тормоз, при което DC веднага го прилапаха за техния „Отрядът самоубийци“ – полу-продължение, полу-рестарт на злополучния „Отряд самоубийци“ от 2016 г. Нещата с Дисни и Марвел вече се изгладиха и Гън ще направи трета част на Guardians of the Galaxy, но преди това ще видим The Suicide Squad. Днес излезе и първият трейлър за него:

В продукцията са вкарани някои от най-популярните холивудски актьори – дори Силвестър Сталоун озвучава акулата. Марго Роби, Джоел Кинамен, Джей Кортни и Виола Дейвис се завръщат в познатите си роли, а Идрис Елба и Нейтън Филиън тепърва се присъединяват. Виждаме и имена, с които Гън по принцип обича да работи, като брат му – Шон Гън, и Майкъл Рукър.

Както може да се очаква, комикс феновете са доволни от видяното. Въпреки че има основания за притеснения (хуморът не изглежда като да е на нивото от „Пазители на галактиката“, героите са твърде много, за да могат да получат смислени истории), очакванията на традиционните за тези филми зрители са големи.

Премиерата е на 6 август.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Славяна

Ох не мога да я разбера тая истерия с Пазителите на Галактиката. Хайде първия филм иди-дойди ставаше, ама втория беше скучен до безобразие. Или понеже според мен не така трябва да изглеждат супергеройски филми, идва и учдването ми, че е толкова харесван от повечето хора тук 😁😁

Нед Ласков

И Питър Капалди са сложили за ефект 😀
Филмчето изглежда ала-бала за еднократно гледане на шарени картинки. И такива трябва да има понякога.

Петър Атанасов

Да не кажа, че ми изглежда брутално тъпо, но бях дипломатичен в текста на публикацията, тъй като феновете явно си го харесват.

Драго

Поне от трейлъра което се вижда е далеч от Пазители на Галактиката – хуморът му е твърде „невдъхновен“ да го нарека…