Дилън О’Брайън прескача през алтернативни вселени

Трейлър за филма Flashback.

Звездата на Дилън О’Брайън изгря със сериала „Тийн вълк“, но след това момчето направи изключително стабилна кариера с филми като „Лабиринтът“ и „Любов и чудовища“. Сега му предстои малко по-сериозна роля в интригуващия филм „Спомен“. Не е сигурно дали е фантастика, но изглежда като такава – героят му или просто предрусва, или наистина прескача през различни версии на своя живот в търсене на изчезнала съученичка от миналото му.

Синопсисът гласи следното: „С работа в голяма корпорация, стабилна връзка и болна майка, Фред не е готов за среща с мъж от миналото си, която събужда у него редица плашещи спомени. Малко по малко, той разкрива дългогодишна мистерия за изчезнало момиче, дрога, наречена Меркурий, и ужасяващо същество, което го е преследвало през целия му живот. Минало, настояще и бъдеще се сливат и Фред започва да изследва всички възможни животи, които е можел да има. Кой ще избере?“

Премиера на филма в България вероятно няма да има, той вече е бил излъчван по фестивали в Канада и Испания, а в САЩ официално излиза по кината на 4 юни и на VoD на 8 юни.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |