Стар Трек тийзъри

Рекламни видеа с нови кадри от 4-ти сезон на Star Trek: Discovery, 2-ри сезон на Star Trek: Picard и 2-ри сезон на Star Trek: Lower Decks.

Онзи ден е имало голям празник – „Стар Трек“ отбелязва деня на Първия контакт. В митологията на сериала, на 5 април 2063 година човечеството за пръв път се среща с извънземни. Откакто този факт беше разкрит във филма „Стар Трек: Първи контакт“ феновете всяка година го празнуват. Тази година празненствата бяха отбелязани с трейлъри за цели три от актуалните сериали. Тук сме сложили линкове с правилния таймстамп за видеата, но вероятно ще трябва да ги отворите в ютюб в отделен прозорец.

За трети сезон на „Стар Трек: Дискавъри“ почакахме доста време, но явно четвърти няма да бъде толкова проблемен. Той не просто вече се снима, но и има достатъчно нови кадри за показване, както и увереност, че ще започне още тази година. В четвърти сезон капитан на Дискавъри вече е Майкъл Бърнам, екипажът е облечен с нови костюми и ще се бори срещу нова вселенска заплаха.

„Стар Трек: Пикард“ не са толкова напреднали с продукцията, но също имат какво да покажат. И най-вече да ни разкрият голямата новина – че Кю ще се завърне в сюжета. И неговият съдебен процес срещу човечеството все още не е завършил…

„Стар Трек: Долните палуби“ се оказа доста по-успешна анимация от очакваното, така че и трейлърът за нейния втори сезон е посрещнат повече от радушно. Тук имаме и обявена премиерна дата – новият сезон ще започне на 12 август.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Ако пайк е добър…. в което се надявам – може дискъвърито да го приключат. Отделно от това, мисля че отдавна бях чел, че ще почнат Джорджу след 4 сезон на диското. Но ще видим…
Забравих да спомена че очаквам да видя и Стар трек продиджи – другата анимация, в която ще се включи и кап. Джейнуей. Въпреки, че четох инфо и главните герои са като излязли от Guardians of the Galaxy, но ще видим 🙂

Петър Атанасов

Пайк май даже се снима вече. Джорджу обаче ще чака. Четох някъде, че в момента има достатъчно сериали и трябва някой да приключи, за да може Джорджу да почне.

Много се надявам скоро да пуснат инфо и за останалите два проекта за Филипа Джорджу и Кристофър Пайк 🙂