3 коментара
star trek picard

Стар Трек тийзъри

Рекламни видеа с нови кадри от 4-ти сезон на Star Trek: Discovery, 2-ри сезон на Star Trek: Picard и 2-ри сезон на Star Trek: Lower Decks.

Онзи ден е имало голям празник – „Стар Трек“ отбелязва деня на Първия контакт. В митологията на сериала, на 5 април 2063 година човечеството за пръв път се среща с извънземни. Откакто този факт беше разкрит във филма „Стар Трек: Първи контакт“ феновете всяка година го празнуват. Тази година празненствата бяха отбелязани с трейлъри за цели три от актуалните сериали. Тук сме сложили линкове с правилния таймстамп за видеата, но вероятно ще трябва да ги отворите в ютюб в отделен прозорец.

За трети сезон на „Стар Трек: Дискавъри“ почакахме доста време, но явно четвърти няма да бъде толкова проблемен. Той не просто вече се снима, но и има достатъчно нови кадри за показване, както и увереност, че ще започне още тази година. В четвърти сезон капитан на Дискавъри вече е Майкъл Бърнам, екипажът е облечен с нови костюми и ще се бори срещу нова вселенска заплаха.

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Стар Трек: Пикард“ не са толкова напреднали с продукцията, но също имат какво да покажат. И най-вече да ни разкрият голямата новина – че Кю ще се завърне в сюжета. И неговият съдебен процес срещу човечеството все още не е завършил…

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Стар Трек: Долните палуби“ се оказа доста по-успешна анимация от очакваното, така че и трейлърът за нейния втори сезон е посрещнат повече от радушно. Тук имаме и обявена премиерна дата – новият сезон ще започне на 12 август.

https://www.youtube.com/watch?v=h2sXdWDPZx8

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата