Трейлър за „Шанг-Чи и легендата за десетте пръстена“

Следващият нов супергерой в пантеона на Марвел ще ни бъде представен във филма Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

Отмъстителите може и да пуснаха филм с подзаглавие „Краят“, но на всички ни беше ясно, че киновселената на Марвел е далеч от финал. Един от предстоящите нови супергеройски филми вчера получи първия си трейлър. След като чернокожите бяха уважени с Уаканда и „Черната пантера“, сега е ред на азиатците да проимат свой собствен супергерой. Името му е Шанг-Чи, а историята му ще започне с Легендата за десетте пръстена. Ето и трейлъра:

Видимо, Марвел продължава да следва доказани формули, като вече се осмелява да смесва своите с по някоя и друга отвън. В случая студиото явно се е захванало да експлоатира асоциацията у зрителите на азиатците с бойните изкуства (за която е отговорен предимно Джеки Чан). Няма лошо, доколкото зрелището е гарантирано. Трейлърът обаче не личи историята на персонажа да е особено иновативна.

Злодеят във филма, а също и бащата (или поне настойникът) на Шанг-Чи е Мандаринът – не този, с когото Железния човек се бори в третия си филм, а истинският. Той контролира организацията Десетте пръстена, която засега изглежда като стандартната организация под контрола на стандартния злодей, търсещ начин да превземе света. Очаква се интересна героиня да бъде и Кейти (изиграна от Аукуафина), която е колежка и приятелка на главния герой.

Премиерата е на 3 септември.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Славяна

Мандарина в Железният човек 3 беше тотална подигравка! Той ми е хипер любим злодей от анимацията за Железния човек от 90те и направо бях потресена.