2 коментара
A QUIET PLACE

Скоро се завръщаме в тихото място

Последен трейлър за „Нито звук 2“, по кината от 28 май.

A Quiet Place се оказа неочакван хит преди няколко години и затова беше нормално, че продуцентите му бързо създадоха продължение – отново с Емили Блънт в главната роля, като дори и нейният съпруг (и в живота, и на екран) се завръща, макар и само в сцена от миналото. Феновете на първата част бяха готови за втората през март миналата година, но уви, пандемията ги лиши от това удоволствие. Повече от година по-късно премиерата вече наближава и Парамаунт пуснаха последния трейлър за нея:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Явно в началото на втората част ще видим как главните герои са преживели настъпването на апокалипсиса с чудовищата, ловуващи по шум. В предишния трейлър видяхме част от перспективата на жената, а сега виждаме и тази на мъжа. Обратно в наши дни – оцелялата жена и двете й деца вече имат идея как да убиват чудовищата, затова излизат от дома си и тръгват да търсят други оцелели. Към актьорския състав за втората част ще се присъединят Килиън Мърфи и Джимон Хонсу.

Премиерата на „Нито звук 2“ трябваше да се състои на 20 март 2020 г., но е отложена за 28 май 2021 г. Иначе казано – след 20 дни.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата