how-i-became-a-superhero

Френски екшън за супергерои

Трейлър за филма How I Became a Superhero.

Netflix ще пусне в платформата си филма „Как станах супергерой“ или със заглавие на родния си език Comment je suis devenu super-héros. Концепцията му много наподобява тази на Project Power, но явно е направена по-добре, тъй като оценката му е значително по-висока, а и изглежда по-изпипан. Нека видим трейлъра:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Сюжетът се развива в Париж, в наше време. Супергероите са интегрирани в обществото и искат да бъдат известни на всяка цена. В града обаче се разпространява нов наркотик, който дава суперсили на простосмъртните. Лейтананти Моро и Шалцман разследват случай с подкрепата на двама бивши супергерои – Монте Карло и Калиста. Тяхната цел е да спрат разпространението на наркотика. Миналото на Моро обаче излиза наяве и разследването става по-сложно.

Филмът е по книга и по него се работи от много години, така че не е много коректно да го обвиняваме в кражба от Project Power. Въпреки това, видимо е част от дългогодишната линия на второразрядни супергеройски филми на Netflix, така че не бихме се престаравали и в хвалби за оригиналност. Все пак, стискаме палци да е интересен.

Премиерата му е на 9 юли.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата