Френски екшън за супергерои

Трейлър за филма How I Became a Superhero.

Netflix ще пусне в платформата си филма „Как станах супергерой“ или със заглавие на родния си език Comment je suis devenu super-héros. Концепцията му много наподобява тази на Project Power, но явно е направена по-добре, тъй като оценката му е значително по-висока, а и изглежда по-изпипан. Нека видим трейлъра:

Сюжетът се развива в Париж, в наше време. Супергероите са интегрирани в обществото и искат да бъдат известни на всяка цена. В града обаче се разпространява нов наркотик, който дава суперсили на простосмъртните. Лейтананти Моро и Шалцман разследват случай с подкрепата на двама бивши супергерои – Монте Карло и Калиста. Тяхната цел е да спрат разпространението на наркотика. Миналото на Моро обаче излиза наяве и разследването става по-сложно.

Филмът е по книга и по него се работи от много години, така че не е много коректно да го обвиняваме в кражба от Project Power. Въпреки това, видимо е част от дългогодишната линия на второразрядни супергеройски филми на Netflix, така че не бихме се престаравали и в хвалби за оригиналност. Все пак, стискаме палци да е интересен.

Премиерата му е на 9 юли.

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |