Трейлър за American Horror Stories

Разклонението на American Horror Story ще има различна история всеки епизод.

При падащите рейтинги на „Зловеща семейна история“, човек би си помислил, че сериалът ще се спира. Вместо това, той продължава да е в крепко здраве. На 25 август започва десети сезон, а след него ще има поне още два. На всичкото отгоре, скоро започва и сериал-разклонение, чийто български превод може би би бил „Зловещи семейни истории“ (а може би този път преводачите ще проявят разум и ще намерят нещо по-близко до оригиналното заглавие). В него всеки епизод ще е с различни герои и история, вероятно и с различни актьори, дори стилове. Първият трейлър показва няколко интересни кадри (ще трябва да цъкнете на линка и да го гледате в youtube):

Феновете веднага ще разпознаят къщата на убийствата от първи сезон, както и мъжа (макар че тук може и да е жена) в гумения костюм. Имаме и нови истории, една от по-интересните показва Дани Трехо като някакво зло подобие на Дядо Коледа.

В първи сезон ще има цели 16 епизода и в САЩ ще се излъчва по FX и Hulu. В България телевизия FOX излъчва новите сезони на сериала-майка, така че може би пак тя ще вземе и разклонението, но ще видим дали и кога ще стане това.

Премиерата в САЩ на новия сезон е на 15 юли с двоен епизод, след което ще излизат по 1 на седмица.

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |