cinema

3 нови анимации по кината наесен

Ако коронавирусът позволи, ще гледаме „Семейство Адамс 2“, „Бъгнатият Рон“ и „Енканто“.

Тази есен по кината ще излязат три анимационни филма, към които феновете на фантастиката биха могли да проявят интерес.

Започваме с любимото на мнозина „Семейство Адамс“, чиято втора част излиза на 8 октомври. Мортиша и Гомес са силно смутени и притеснени от факта, че техните деца вече са пораснали, пропускат семейните вечери и имат все по-малко желание да прекарват страховито време с тях.  За да възобновят връзката помежду им, двамата решават да натикат Уенсди и Пъгсли, заедно с чичо Фестър и останалите членове на семейството в стария чудовищен кемпер на фамилията, с който да поемат на една мизерна ваканция. Семейство Адамс са си семейство Адамс, независимо къде се намират, а забавното им и шантаво приключение ги среща с част от ексцентричните им роднини, с редица нови, изумителни герои и ситуации, след които, със сигурност, няма да са същите.

Бутон за зареждане на YouTube видео

След като изгледаме ваканцията на семейство Адамс, ще се насладим на едно технологично приятелство с „Бъгнатият Рон“. Представете си устройство, което е най-бързата, модерна и сложна машина на света. А ако то не е просто устройство, а най-добрият ви приятел? Запознайте се с Би Бота, който ще ви помогне да откриете света по нов начин. Би Ботът е мечтата на всяко дете, включително и на Барни – срамежливо момче, което среща проблеми в общуването със своите връстници в училище. Когато за рождения си ден Барни най-накрая получава мечтания ходещ и говорещ дигитален другар, той се оказва малко по-различен от останалите роботи, защото Рон е леко бъгнат. Да бъдеш различен обаче е точно това, от което едно истинско приятелство има нужда и въпреки трудностите Барни и Рон откриват път един към друг, а пътешествието им ще трогне и разсмее малки и големи. Премиерата е на 22 октомври.

Бутон за зареждане на YouTube видео

На прага на зимата ще се пренесем в магичен свят с 60-тия пълнометражен анимационен филм на Дисни – „Енканто“. Магията на Енканто е благословила всички деца в невероятното семейство Мадригал с уникални дарби. Всички деца, освен едно – 15-годишната Мирабел. Макар и лишена от специални способности, Мирабел не спира да се бори за това, в което вярва, и копнее за нещо повече в живота. И когато магията, която обгръща Енканто, е заплашена да изчезне, най-обикновеният член на най-необикновената фамилия Мадригал се оказва последната надежда за спасение. Премиерата е на 26 ноември.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата