Prisoners-of-the-Ghostland-Sundance

Николас Кейдж е радиоактивно подобие на Луд Макс

Трейлър за новия му филм „Затворници на призрачната земя“, който идва с големи препоръки.

Никълъс Кейдж някога беше сред топ актьорите на Холивуд, след което се поизгуби. Сега, на стари години, отново прави филми и, като повечето си колеги, участва предимно в нискобюджетни продукции. За разлика от Брус Уилис обаче, Кейдж явно си подбира проектите, защото следващият му такъв отново изглежда интересен. Става дума за филма Prisoners of the Ghostland, в който Земята е претърпяла някакъв апокалипсис, а Никълъс Кейдж играе подобие на Лудия Макс. Разбира се, евтина версия на Лудия Макс, но може би също толкова откаченяшка, а все пак това е най-важното! Вижте трейлъра:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Кейдж играе известен престъпник, натоварен със задачата да спаси дъщерята на богат криминален бос. Облечен е с тесни кожени дрехи с бомби по тях – те ще избухнат, ако не успее да изпълни мисията си за 5 дни. Докато се бори за живота си, героят ще мине през всякакви изроди, секти и дори свръхестествени същества.

Както е подчертано и в трейлъра, филмът вече е показан на фестивала Сънданс, където е събрал доста хвалби. По американските кина „Затворници на призрачната земя“ тръгва на 17 септември, у нас сигурно ще го чакаме по стрийминг платформи или фестивали, а ако не – на торенти.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата