hawkeye

Hawkeye ще бъде коледен сериал

Следващият марвелов сериен филм за отмъстителите ще бъде с коледна тема.

Марвел постигна доста успехи с трите си игрални сериала – „УондаВижън“ вече започна да обира Емита, „Локи“ беше подновен за втори сезон, а „Сокола и Зимния войник“ събра доста фенове на Капитан Америка пред екраните. Всеки от трите сериала си имаше уникални атмосфера и усещане и изглежда този подход за ярко отличаване на различните продукции ще продължи. „Ястребово око“ например ще бъде посветен на Коледа…

Бутон за зареждане на YouTube видео

Изборът на празнична тема за супергероя, чиито фенове много отдавна чакат самостоятелен филм или сериал, е странен, но явно ще трябва да се съобразим с него. Джереми Ренър пък вече не е първа младост и явно се готви да предаде щафетата (лъка и стрелите) на младата Хейли Стийнфилд. Тя няма да играе дъщеря или роднина на Хоукай, а просто персонаж от комиксите, чиято съдба е да бъде следващото Ястребово око. Също като Клинт, Кейт няма свръхестествена суперсила, а просто е много добра с лъка.

Hawkeye се гласи за минисериал с шест епизода. Първият излиза на 24 ноември, след което ще има по един нов на седмица до 29 декември, когато ще е последният.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата